Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


OY İSTEMEYE GELİNCE

OY İSTEMEYE GELİNCE


Evet oy istemeye gelince dilinizden bal akıyor. Bu oyu kimden istediğinizi hiç düşünüyor musunuz? Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına almış bir partiyiz. Bize Türkçülük içinde kimse gelmesin diyen sizsiniz. Peki iyi güzelde? Bu ülkede en az 60 milyon Türk var. Türk ırkı diye bir ırk yok diyende sizsiniz. 

Olmayan ırkı oldurmaya çalışıyorlar diyen sizsiniz. Ben inceledim biz Türk ırkı olarak Nuh Peygamberin soyundan geliyoruz. Nuh Peygamberin Torunlarının birinin ismi Türk Han’dır. Bakın hangi ırktan olduğumuzu ben inceledim ve açıkladım.  O zaman Türk ırkı yok diyenler kendi ırklarını açıklasınlar. Bu ülke kolay kazanılmamıştır. 

Mekânı cennet olsun bu ülkeyi savaşları kazanarak bize teslim eden. Ve Türkiye Cumhuriyeti devletini kurup bizlere emanet eden. Bir komutan var. Atatürk! Kim bu Atatürk? Asrın liderliğine layık görülerek asrın lideri seçilen Mustafa Kemal Atatürk. 

Biz Türkler böyle bir liderimiz olduğu için gururluyuz. Hiç görmediği bir kişi için ağlayan ve onu çok seviyorum diyen. Çocukların nasıl bir duygu içerisinde olduklarını hiç düşündünüz mü?  Evet böyle bir milletten oy istiyorsunuz. Atatürk’ü saymazsınız, sevmezsiniz.  Onun koltuğunda oturup Cumhuriyeti yok edip hilafeti getirmek için can atarsınız. Türkiye dinsiz laik bir ülke halin getirilmiş. Türkiye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğim diyen kimdi? 

2023 senesini hedef olarak seçildi.  Amma bu hedefin ne olduğu söylenmedi. Son günlerde bazı basın mensuplarının ve bazı vatandaşların söylemlerinden bu seçilen hedefin şeriat olduğu anlaşılmıştır. Bu ülke 2002 senesinde kendi kendine yetebilen 7 ülkeden birisi iken. Şimdi bunu söylemeye bir Türk vatandaşı olarak utanıyorum. El avuç açan bir ülke haline geldi. Fabrikalar satıldı. Bazıları kapatıldı. Üreten işçilerimiz yok edildi. Tarım bitirildi. Tarımda çalışın işçiler işsiz kaldı. Tütün ve tütün işleme fabrikaları satıldı. 

Bazıları kapatıldı. Tarımda çalışanların oranı %’6 -7’lere düşürüldü. Pancar üretimi bitme noktasına getirildi. Şeker fabrikaları çalışamaz duruma geldi. Amerika’nın nişasta bazlı şekerini kullanmaya mahkûm edildik. Milli varlıklarımız yok edildi. Yer altı varlıklarımız yabancılara satıldı. Bilhassa altın arama ruhsatları verildi. 51 ortaklı maden şirketlerine 1168 arama ruhsatı 153 ön işletme ruhsatı.

  267 işletme ruhsatı verilmiştir. İşlerin böyle olmasının nedenleri nedir? Anlamak mümkün değil. İktidarın tek bir düşüncesi var. Ümmet esasına dayanan. Şeriat devletinin kurulmasıdır. Son günlerde artık iyice su yüzüne çıkmıştır.  Mitinglerde vatandaşlar şeriat istiyoruz diye. Slogan atıyor. 

Bunlara bir şey söylenmiyor. Şeriat aleyhine bir şey söyleyen göz alına alınıyor. Geldiğimiz nokta budur. Allah sonumuzu hayır eylesin. Bu günlere gelineceği belli idi. Bağıra bağıra geldi. Artık kendim ettim kendim buldum türküsünü söylemekten başka bir şeyimiz kalmadı. 31 Mart seçimi ülkenin geleceğini belirleyecek. Bir seçimdir. Ya Cumhuriyet diyeceğiz? Ya da şeriata boyun eğeceğiz. Bu bizim için bir fırsattır. Bunu iyi değerlendirmek gerekiyor. Yoksa kendim ettim kendim buldum. Türküsünü söylemeye devam edeceğiz. Saygılarımla. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUHURİYETÇİYİM DİYENLERE! NE MUTLU ATATÜKÇÜYÜM DİYENLERE! 

                                                  25- 03- 2024. Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34