Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BÖYLE ŞİRK OLAYLAR GÖRÜLMEMİŞTİR

BÖYLE ŞİRK OLAYLAR GÖRÜLMEMİŞTİR


Nüfusunun % 99´zu Müslüman olan bir ülkede böyle şirk olayı şimdiye kadar görülmemiştir. Müslüman bir kişinin en çok korktuğu şirk koşmaktır. Çünkü Allahü Teâlâ her günahı af edeceğini buyurmuştur. Fakat af etmeyeceği günahları da biz kullarına bildirmiştir. Şirk koşmak ve kul hakkıdır. Yalnız Allahü Teâlâ´ya şirk koşmaktan başka sevgili kulu peygamber efendimize de şirk koşulmasını istemez. Bunu peygamber efendimiz birçok hadiste dile getirmiştir. Beni seven Allahü Teâlâ´yı sevmektir diye buyurmuşlardır.  Şimdi bir imamın söylediklerini hiçbir kelimesine ve nokta virgülüne kadar dokunmada kendi ağzından çıktığı gibi yazıyorum. ?Cumhur başkani denizi bölen muğsa peygambere benziyor. Cumhur başkanimizdan hesap sormak çok günah uzun adam olmasaydi şimdiye kiyamet kopmuştu. Cumhur başkanim istese kiyamet kopmaz herkez cennete gider, ahzi kur an kokuyor. Uzun adan istese şeytani tek elle yener bizim cennette onun elinde ona peygamber gibi davranmamiz geriyor? bu imam efendinin kendi yazdığı gibi yazdım. Hiçbir kelimesini ve harfini değiştirmedim. Buna şirk değil diyecek bir kişi var mıdır? Olacağını tahmin etmiyorum. Ancak kendisi gibi düşünenler şirk değil diyebilir. Böyle şirk koşan bir imamın arkasında namaz kılınmaz. Bırakın namaz kılmayı böyle kişilere selam bile verilmez. Artık şirkle başladık şirkle devam edelim. Düzce AKP milletvekili ? Allahın bütün vasıflarını üzerinde taşıyan bir dünya liderimiz var? dedi. Bu şirklerin en büyüğüdür. Bunu kabul etmekte ayni şirke ortaktır. Ben Sayın Tayyip Erdoğan´dan bu kişiye ?sen ne diyorsun! Ben Allahın aciz bir kuluyum demesini? beklerdim.  Bir milletvekili adayı seçimlerde ? bu gün ülkemize yağmur yağıyorsa Tayyip Erdoğan sayesindedir? diyor. Buda bir şirktir. Yine bir zat ? ben öbür tarafa gittim geldim. Oyunuzu AKP´ye verin dediler? diyor. Din adamı olduğunu iddia eden bir zat. ?Ben Mekke de göğsümde Ahmet Davutoğlunu ismini gördüm. Davutoğlunu başbakan yapan peygamber efendimizdir? dedi. Pekiyi peygamber efendimiz başbakan yaptı ise. Şimdi görevinden peygamber efendimiz mi aldırdı? Bu muhterem zat şimdi buna nasıl bir cevap hazırlayacak.  Yine birisi AKP´ye oy vermek ibadettir diyor. Alın size yine şirklerin en büyüğü daha. Bir zat ?Allah yaşasaydı! AKP´ye oy verirdi? diyor. Bunu bir Müslüman söyleyemez! Söyleye bilir diyen varsa. Anlını karışlarım. Ancak kendisi gibi bir din taciri ve ben bunlara din cahili derim. Ancak onun gibiler söyler. AKP yandaşı olabilirler. Buna kimsenin bir şey demeye hakkı yoktur. Yandaş olacağım diye böylede şirk işlenmez ki.

 Karaman ENSAR vakfında olan olayı. Haklı çıkarmak için ve tacizciyi korumak için. Bu olaylar peygamber efendimiz zamanında da vardı. Denilmesini kesinlikle kabul etmiyorum. Ve bunu söyleyen kişi ve kişileri de kınıyorum. Bu kişilerin Müslümanlığa hizmet ettiklerine de inanmıyorum. Sanki peygamber efendimiz zamanında yaşamış gibi konuşuyorlar. Din adamı olduğunu bildiğimiz cüppeli Ahmet bu Karaman olayı için, şöyle diyor. ?Çocuklarla eğlenmeye bademleşme dedir, laikler ve ateistler buna taciz ya da tecavüz derler. Karamanda yaşanan olay İslami yaşama uygundur? diyor. Gel de sen şimdi bu kişiye inan. İnanılacak bir olay değil. Madem İslami yaşama uygundu da bunu şimdiye kadar neden söylemediniz? Neden? Hiçbir kitapta bundan bahsedilmiyor? Nedenini ben söyleyeyim. Bunlara göre namaz kılan birisini korumakla dini görev yaptıklarını zannediyorlar. Bunu zır cahil birisi dahi söylemez. İslami ahlak diye bir şey kalmadı. Bakın yine bir zat tecavüzcülere yol gösteriyor. ?Tecavüze uğrayan bir kadının orucu bozulmaz? diyor. Tecavüzcüler siz ramazan falan demeyin tecavüze devam edin diyor. İslamiyet mantık dinidir. Oruç da nefsi terbiye etmektir. Her nedense bu sıralar böyle aptalca şeyler ortaya atan dindar geçinen ve çok bildiklerini zanneden aptallar çıkıyor. Namahrem olduğu söylenen yüzlerce hadis varken. Birisi kalkarda evlenecek hiç kimse bulamazsanız ?annenizle, kızınızla, kız kardeşinizle, teyzenizle evlene bilirsiniz? diyen bu kişiye inanılır mı? Bir defa bunu mantık dahi kabul etmez. Siz ne diyorsunuz uçkuruna düşkün cahiller. Bir erkeğin annesine, kızına, kız kardeşine nefsi uyanıyorsa. O kişi şeytan ruhunu taşıyordur. Alın size bir sapık daha. 60 yaşındaki bir erkek 6 yaşındaki bir kız çocuğu ile evlenebilir diyor. Vay sübyancılar vay! Sizin yatacak yeriniz yok. Sizi toprak bile kabul etmez. Sizlere selam vermek dahi caiz değildir. Sizin cenaze namazınız dahi kılınmaz. Daha söyleyeceğim çok şey var da. Bu günlük burada bırakalım. Çünkü sinirlerim bozuluyor. İslamiyet´e hizmet ettiklerini söyleyenler. Maalesef İslamiyet´i kötülemekten başkan bir şey yapmıyorlar. Diyanet işleri başkanı siyasetle uğraşacağına bunlarla uğraşsın. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm, cumhuriyetçiyim diyenler! Cumhuriyet, laiklik, bayrak, vatan bizim namusumuzdur.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 06- 05 ? 2016 Mustafa KOÇAL

/resimler/2016-5/6/0754281808460.gif/resimler/2016-5/6/0754281808460.gif

  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

30.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:38