AKP-CHP-MHP-DEM-HÜDA PAR-BBP-DSP-DEVA-GELECEK-YRP-SP-DP Partileri, Küresel Çetenin talimatları doğrultusunda, Dewlet Bahçeli’nin çağrısı ile “YENİ ANAYASA” yapılması konusunda, bir masanın çevresinde buluşmaya karar vermiş görünüyorlar.
2007 yılından bu yana her gün, bıkmadan usanmadan, her türlü bedeli ödemeyi göze alarak, (Cezaevi dahil) sizlere, bu günlerin geleceğini yazdım, konuştum, anlattım. İhanetin, Cumhuriyet-Demokrasi ve Atatürk düşmanlığının böylesine büyütüldüğü, medyanın da AŞAĞILIK bir şekilde çanak tuttuğu bu ortamda, tehlikenin büyüklüğünü maalesef anlayamadınız.
Yıkım İttifakı, şimdi ihanetin son perdesi olan YENİ ANAYASA ile, TEOKRATİK ve BÖLÜCÜ bir Anayasayı, hiç hakları olmadığı halde Türk Milletine dayatacak!
Yapacakları bu Anayasa, T.C Devletinin, Ulus Devlet ve Üniter yapısını değiştirecek, ülkeyi eyaletlere bölecek, ülkemizi ABD-İSRAİL-İNGİLTERE’YE
mama yapacaktır.
Bizim nezdimizde, yetkisiz ve Hukuksuz şekilde ZOR ile yapılacak bu Yeni Anayasa asla meşru sayılmayacak, hukuk dünyasında doğmamış yoklukla malul bir kağıt tomarı olarak anılacaktır.
TBMM Başkanlığına gönderdiğimiz yazıyı, Türk Tarihine not bırakmak ve sizlere son kez bir hatırlatma olsun diye takdim ediyoruz. Yazıları çoğunluğun okumadığını, hele “Uzun Yazıları” okumadığınızı sizlerden gelen uyarılardan (!) biliyorum.
Ama yapacak bir şey yok.
Bir ülkenin kaderini doğrudan ilgilendirecek konuda yazılmış yazıları, sadece uzun olduğu için okumayan toplumlar, müstahak oldukları şekilde yönetilecektir.
Bizler, tek başımıza kalsak da mücadeleye devam edeceğiz. Gücümüz nereye kadar yeterse, elimizdeki olanaklarımızı sonuna kadar kullanıp,
Atatürk’ün emanetine sahip çıkacağız.
Cumhuriyet-Demokrasi-Laiklik ve Ülke Bütünlüğü düşmanı bu iktidar ve yandaşlarından neden Türk Milletinin hayrına bir iş çıkmaz biliyor musunuz?
Mevcut Anayasaya ve Anayasa Mahkemesi Kararlarına uymamayı adet edinmiş bir Cumhurbaşkanı,
Bu iktidarı “Bunlar HARUN olmaya geldiler ama KARUN oldular diyerek, AKP’yi yolsuzlukla suçlayan bir TBMM Başkanı,
Bebek Katili Öcalan’ı, ÖNDER kabul eden ve TBMM’ye davet eden bir zavallı TİTREK İHTİYAR,
LOZAN’I ve 1924 Anayasasını reddeden, PKK’nın Siyasi ayağı olan bölücü bir parti,
“Atatürk’ün kurduğu parti” diye caka satan, ama Seyit Rıza ve Şeyh Said’e saygı duyan, Öcalan’ın yıllardır istediklerini kabul ettiğini açıklayan bir parti,
Türk Devletinin İl Emniyet Müdürünü-Polisleri-Yüzlerce Vatandaşını katleden
Hizbullahçı Parti,
Sığınmacıları başımıza bela eden AKP Larvası iki parti,
Kendilerini ikişer Audi otoya satan iki parti,
Haram para ile satın alınmış alçak bir medya,
Bizler gibi Kuvvacıları “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Alenen Aşağılamaya” suçuyla, yalan yere suçlayan, Tetikçi Savcılar…
Bunların ortaklığından, çıksa çıksa “Piç bir Anayasa” çıkar…
TBMM Başkanlığı’na gönderdiğimiz yazının linki aşağıdadır. Okunmasını ve yayılmasını rica ederim:
Sağlık ve başarı dileklerimle 02 Haziran 2025
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı