Cumhur İttifakı denen, içinde Hizbullah Terör Örgütünün siyasi temsilcisi HÜDA-PAR’IN ve PKK Narko-Terör Örgütünün türevlerinin olduğu koalisyon,
artık Siyasetin meselesi olmaktan çıkmış, tamamen Psikiyatrinin uğraş alanı içine girmiştir.
Siyaset Ahlakını-Aklını, Şeffaf Yönetim şeklini, Türk Milletine olan saygısını, dürüstlüğü, Anayasa ve Yasalara uymayı rafa kaldıran bu iktidar, her sabah toplumu “Bu Kadar da olmaz” dedirtecek olaylarla uyandırıyor.
Toplum her sabah “Bu Kadar da Olmaz” diyorsa, olayların gerçekten çizgiyi fersah-fersah aşmış olması gerekir. Örnek vermek gerekirse;
Toplumda Adalet duygusu sarsılmış, uluslararası kuruluşlar ve insanlar Yargı Kurumlarını “Güven Endeksi” sıralamasında en alt sıralarda değerlendiriyorsa, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere, Bakanlıklar, Yüksek Yargı Mensupları, özellikle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ve Başsavcı Vekilleri, eğer bu vatanda özgürce yaşamak istiyorlarsa, şapkalarını çıkarıp önlerine koymaları ve düşünmelerinin zamanı çoktan gelmiş demektir.
Özellikle Yargı Camiası, Türk Milletinin en eğitimli, en bilgili, en anlayışlı, en hoşgörülü sınıfı olmak zorundadır. Yargı, İktidarlara karşı BAĞIMSIZLIĞINI ve TARAFSIZLIĞINI koruyamazsa, bu coğrafyada bizi yaşatmazlar. Türk Milletinin bütünlüğünü, birliğini koruyamayız. Doğacak kaostan öncelikle Yargı Camiamız yara alır.
Başını, CB Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin çektiği bu iktidar, bu günkü gibi “Devlet Adamı” değil de, Aşiret mantığıyla yönetmeye devam ederlerse, ülkemiz çok yakında içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.
Doğacak kaostan öncelikle iktidar ve Yargı Camiamız yara alır…
Binbir fedakarlıkla kurduğumuz “Cumhuriyetin Kurumları da” İktidar aklıyla değil, 100 yılı doldurmuş birikimleriyle, “Kurumsal Akıllarını” Anayasa çizgisine döndürmek zorundadırlar.
Bir Örnek vermek gerekirse;
RTÜK denen bir kurumumuz var. Başında da, Türk Devletinin önemli bir kurumuna hizmet etmeyi, AKP Tetikçiliğine tercih etmiş bir Banka Yönetim Kurulu Üyesi! RTÜK, Sözcü TV ve Halk TV’yi, fasaryadan bir sebeple, oy çokluğuna dayanarak 10’ar gün karartma kararı aldı!
Devlet Müteahhitlerinden toplanan avanta paralarla satın alınan ve devletin tüm kaynaklarının aktarıldığı HARAM MEDYASININDAKİ ihanete varan, insan onurunu zedeleyen, yalan haber ve görüntüleri görmezden gelen RTÜK,
inanın Türk Milletini canından bezdirmiştir.
Bu davranışların bir adım sonrası, Türk Milletinin, sahibi olduğu bu MİLLİ KURUMLARI, bu yobazların elinden kendi gücüyle almak olacaktır.
Devlet Kurumları ve Yasalar, ya herkese EŞİT bir şekilde uygulanacak, ya da
Türk Milleti tümüyle DİRENME ve EL KOYMA HAKKINI kullanacaktır.
İşte o zaman “Bu kadar da olmaz” deme sırası, Erdoğan ve Bahçeli’ye gelecek fakat sonucunda herkes kaderine tazı olacaktır.
Kaderini Sarıkafa Trump’a bağlayanlar, Yıllarca CIA’ya hizmet eden FETÖ’NUN nasıl can verdiğini, hangi dinin gereklerine göre gömüldüğünü, Apo’nun hısmı Hakan Fidan’dan bir zahmet öğrensinler.
Kaderini, “Kurucu Önder” dediği Bebek Katili Artin Agopyan’a bağlayanlar ise, kol kola Ermenistan’a gidip, sözde soykırım Anıtı önündeki yere serili olarak bulundurulan şanlı Türk Bayrağını rahatça çiğneyebilirler…
Aziz Türk Milleti;
Sakın kimse moralini bozmasın! Bugünlerin geleceğini, önümüzde şafağa çok az zaman kaldığını, yıllardır CHP yöneticilerine anlatmaya çalıştık.
CHP tabanı bizim ne demek istediğimizi çok iyi anladı. Özgür Özel, canı yandıkça, bizi yeni yeni anlıyor. Milli olmaktan uzak, DEM ile ilişkilerini kesmekten korkan CHP üst yönetimi ise ilerde anlayacak!
Not; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Bey;
ABD Ankara Büyükelçisi denen emlakçının kulağını çek. Hala kendisini Sömürge Valisi sanıyor. DOĞRU Parti olarak kararımız kesin.
O kişiyi sokağa çıkamaz hale getiririz. İşini yap, işini…
Sağlık ve başarı dileklerimle 07 Temmuz 2025
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı