Yeni Çevre Düzeni Planı En Üst Noktada Tartışıldı.

Yeni Çevre Düzeni Planı En Üst Noktada Tartışıldı.

Türkiye Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhçu, Bandırma'da 1/100000 ölçekli plan yeni çevre düzeni planını anlattı.

Bandırma Belediyesi, Mimarlar Odası, Bölgemizde yakın zamanda uygulanacak olan 1/100000’lik planla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplumsal duyarlılık sonucu 2 bölümde gerçekleştirilen toplantıya gösterilen ilgi ve katılım Mimarlar Odası genel Başkanı Mim. Eyüp Muhçu’nun dikkatinden kaçmadı.

Genel başkan Mim. Eyüp Muhçu, program sonrası Bandırma Manşet’e yaptığı açıklamada bugüne dek yapılan bilgilendirme toplantılarından önemli bir aşama kaydedilmiş olduğunu müşahede ettiğini, kendileri tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına gösterilen ilginin toplumsal uzlaşma ve dayanışma örneği olduğunu söyledi.

Genel Başkan Mim. Eyüp Muhçu, böylesine dinamik, böylesine güçlü bir demokratik topluluğun talep ve beklentilerini hiçbir güç odağının göz ardı etmesinin söz konusu olamayacağının altını çizerek,” Bugün Bandırma’da çok önemli bir buluşmayı gerçekleştirdik, biz geldiğimiz noktada bugüne dek birçok sosyal ve teknik anlamda kendi alanımızda bilgilendirme konferansı veya panel gerçekleştirdik. Bu güne kadar yaptığımız toplantıların hiç birisinde Bandırma’da gördüğümüz ilgiyi görmedik. Bandırma insanı bilinçli olarak çevresine ve geleceğine sahip olmanın duyarlılığını gösteriyor, işte bu bağımsız gücün karşısında birileri istiyor diye, taşlar yerinden oynamaz.’’ Dedi.

ONURA RESEPSİYON VERİLDİ.

Türkiye Mimarlar Odası Genel Başkanı Mim. Eyüp Muhçu ve beraberinde genel merkez ve bölge şube temsilcilerinin yer aldığı bir resepsiyon verildi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından Hayyam Restoran’da verilen resepsiyona Başta günün konuğu Türkiye Mimarlar Odası Genel Başkanı Mim. Eyüp Muhçu, Genel Merkez Başkanlık Genel Sekreteri Mim. Fikret Oğuz, Yönetim Kurulu üyeleri Mim. M. Suat Baskın, Mim. Serkan Vural, Mim. Melih Fıçıcı, Mim. Ahsen Ünal, Hüseyin Güven, Bandırma Mimarlar Odası temsilcisi Mim. Mustafa Aykan,  yönetim kurulu üyeleri Mim. Selin Can Candemir, Çanakkale Mim. Odası Başkanı Mim. Selim Ural, Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Mim. Ali Özerk, Balıkesir eski Şube Eski Başkanı Mim. Tevfik Aykal, Balıkesir Yönetim Kurulu Üyeleri Mim. Atilla Kırbaş, Manyas temsilcisi Mim. İsmail Kaba, Bandırma İnşaat Mühendisleri Odası temsilcisi Gürkan Ilgın,  Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Mim. Şerafettin Engüdar, İnş. Müh. Cemal Adıgüzel ve Mali Müşavir Atilla Elmastaş hazır bulundu.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı