Tarih: 22.07.2023 13:57

Vicdanın perdesi patladı!..

Facebook Twitter Linked-in

Akşam parti ziyareti için Bandırma'ya gelen BTP Partisi genel Başkanaı Av. Hüseyin Baş öyle söyledi. “Alıştıra alıştıra tartışıp kavga etmeyi, parçalaya, parçalaya bölünmeyi öğrettiler.” 

BTP Genel Başkanı Sayın Hüseyin Baş 19 Mayıs 1919'da bu milleti bir araya getirmek üzere Bandırma Vapuru ile Samsun'a hareket eden Gazi Paşa'yı Karadeniz'in azgın sularını aşarak Samsun'a ulaştıran vapurun ismini taşıyan Bandırma'da konuştu.

Parçalanmışlık, bölünmüşlük ve kokuşmuşluk her alanda yaşanarak kendisini göstermeye başladı.

Bandırma TCDD limanı özelleştirilme kapsamında Çelebi'ye verilirken açıklanan Konteynır limanına dönüştürülme protokolü yıllar sonra yok sayıldı.

Çelebi limanı aprolünde artık Konteynır görmek mümkün değil, Ne mi görüyoruz?

Bandırma'yı pis kokuya boğan "Yüzen ahır" angus ları görüyoruz. 

Ne mi görüyoruz?  Açıkta tozayan Maden tahliyesini görüyoruz..

Ne mi görüyoruz?  Açıkta tozayan Kömür tahliyesini görüyoruz..

Ne mi görüyoruz?  Açıkta tozayan Hububat tahliyesini görüyoruz..

Ne mi görüyoruz? Tüm bu olumsuzluklar birilerinin gözünden kaçsın diye, tahliyeleri hafta sonları, tatil günleri ve gecelere yönlendirmeyi? 

Balıkesir'deki 20 ilçenin ortak seslendirme yayın sisteminden Valilik açıklaması "Ormanlarımızı yangından koruyalım!.." anonsu yapılıyor. Bandırma limanında insan yaşamını olumsuz etkileyen Angus Kokusu, Cevher tozu, Hububat tozu, Kömür tozu ne yazık ki insan yaşamını etkileyen açıklamalar içinde yer almıyor. Kazanız mübarek olsun Bandırma..

KÖMÜR

CEVHER

HUBUBAT

PİRİT




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —