Tarih: 05.11.2013 17:00

Utanç verici ihmal !...

Facebook Twitter Linked-in

Korkunç  ihmal ``21.yy çağdaş sağlık merkezi`` olarak tanımlanan bahçesinde Halikopter pistinden, kroner yoğun bakımına bilgi işlemlerle donatılmış Bandırma Devlet Hastanesinde meydana geldi.

2. Çocuk annesi Canan Kızmaz(35) 3. çocuğunu doğurmak için dün yattığı Bandırma Devlet Hastanesinden bebeği sağ kendisi ölü çıktı.

Korkunç ihmal nasıl meydana geldi ?...

Sedat- Canan Kızmaz çifti 3. çocuklarının doğumu için gittikleri Bandırma Devlet hastanesi Doğum servisinde gece olması muhtemel doğum için servise yatırıldı.

Gece başlayan doğumda yaşanan aksilikler, genç annenin kan kaybına neden oldu. Genç anne doğum sonrası iç kanamadan hızla nabız kaybetmesi, görevli personeli heyecanlandırdı. Konu servis hekimine telefonla bildirildi. Doktor doğumun normal doğun olduğunu devam etmeleri nasihatinde bulundu. Genç anne`nin nabzı düştükçe görevli personel panik yaşadı.

Ailenin elleri arasından kayıp gitmekte olan genç anne, personelin son bir çabası ile Balıkesir`e havale edilmek istendi.

Neredeyse !... olda hayatını kaybetmesi kaçınılmaz genç anne, aileninde çırpınışı ile yaşam savaşını kazanma noktasında son bir ihtimal Balıkesir`e yola çıktı.

Gelişen olaylar, ihmaller ve ihtimaller !...

Genç annenin yaşama tutunmasında yardımcı olmadı. 112 Acil cankurtaranı Susurluk şeker fabrikası civarına geldğinde görevli personel aciliyet nedeni ile Susurluk Devlet hastanesine yönelinmesini istedi.

112 Cankurtaran`ın sürati, sireni ve çabası genç annenin son çırpınışlarına çözüm getirmedi.

Dünyaya gözlerini yeni açmış küçük bebeği Bandırma devlet hastanesinde gözetim altına alınırken, Genç anne Canan Kızmaz kaldııldığı Susurluk morgunda şu sıralarda Susuruluk Savcılığının Bursa Adli Tıb merkezine sevk için onayını bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —