Üretici malını pazarlayacak

Üretici malını pazarlayacak

Gönen`de Kırmızı Et Üreticileri Birliği ET MARKET işletmesi Hizmete Girdi




Gönen'de gıda tüketimi içinde önemli yer tutan et ve et ürünleri tüketimi konusunda vatandaşı heyecanlandıran açılış yapıldı.



Gönen'de üretici birlikleri içinde en geç kuruluş olarak göze çarpan Kırmızı Et Üreticileri Birliği kuruluşundan bu yana gösterdiği performansı Et Market işletmesi ile bir adım öne taşıdı.

Başkanlığını Tuncer Yıldız yaptığı Kırmızı Et Üreticileri Birliği, üretimden tüketime uzanan arterde, vatandaşın ne yediğini bilmesi noktasında tüm ayrıntıların düşünüldüğü Et Market ile Gönenlilere önemli bir hizmet daha sundular.

Kırmızı Et Üreticileri Birliğini benzer kuruluşlar içinde haklı başarıya taşıyan Başkan Tuncer Yıldız, aylar önce açıkladığı projeyi hayata geçirdiklerini, Gönenlilerin beklediği ET MARKET'i hizmete sokarak bir eksikliklerini daha gidererek entegreleşme yolunda önemli adım attıklarını söyledi.

ET MARKET 'in hizmete girmesiyle vatandaşın ucuz ve kaliteli et ve et ürünlerine ulaşmasını sağlayan satış noktasında kıymanın kg 18,90, dana kuşbaşı kg 22,90 iken sucuk ise kg 24,90 olarak vatandaşın beğenisine sunuldu.

Doğrudan üreticimizin ve çiftçimizin elindeki hayvan varlığını değerlendirerek tüketime kazandıran Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin iktisadi kuruluşu ET MARKET, yerli eti, ucuz ve kaliteli olarak sunmasının yanı sıra kafalardaki piyasadan satın alınan etin acaba tarzı, soru işaretlerine mahal de bırakmıyor.

Başkan Tuncer Yıldız Hizmete sunduğu ET MARKET benzerlerinin sayısının artacağı müjdesini verirken tesislerinde yanlız ve yanlız Gönen yöresi hayvanların kesildiğini söylemeyi ihmal etmedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.6 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.9 ° / 15.7 ° Güneşli
  • Salı 38 ° / 20 ° Güneşli