Tarih: 20.03.2017 11:15

Türkiye´yi ilklerle tanıştıracak hastane

Facebook Twitter Linked-in

Acıbadem Sağlık Grubu, 22. hastanesini hizmete sundu. 200 milyon dolar yatırımla açılan Acıbadem Altunizade, 14 Mart 2017 günü hasta kabulüne başladı. Özgün mimarisinden özellikli hizmetlerine kadar Türkiye´nin sağlık gündeminde uzun süre konuşulacak bir hastane olan Acıbadem Altunizade, dünyada ilk kez 3 farklı ileri tanı yönteminin kullanıldığı 3´lü Hibrit Ameliyathane Sistemi ile dikkat çekiyor. Türkiye´nin ilk kez tanışacağı Gamma Knife ICON ve Robot Kollu Anjiyo gibi ileri tanı ve tedavi teknolojilerine de sahip olan hastane ayrıca, Türkiye´nin en gelişmiş Onkoloji Merkezi´nden Beyin Cerrahi Merkezi´ne, Hücre Tedavi Merkezi´nden Robotik Cerrahi Merkezi´ne kadar birçok özellikli merkezi bünyesinde bulunduruyor. Acıbadem Altunizade; hasta yakınları için özel bekleme alanlarıyla konumlanmış yoğun bakım ünitelerinden, Türkiye´nin en kapsamlı çocuk kliniğine kadar hastane mimarisinde ?bir ilk? dedirtecek özgün yapısıyla öne çıkıyor.

/resimler/2017-3/20/1116502726522.jpg

Acıbadem Sağlık Grubu, 22. hastanesini İstanbul´un hızla gelişen ve modernleşen Altunizade semtinde hizmete sundu. Altunizade´nin siluetine farklı bir soluk katacak şekilde tasarlanan Acıbadem Altunizade Hastanesi, 98 bin m² kapalı alanı ve 350 yatak kapasitesi ile sadece İstanbul´un değil, Türkiye´nin en büyük kapalı alana sahip ?özel hastanesi? olma özelliğini taşıyor. 18 ameliyathane, 75 yoğun bakım yatağı ve 550 araçlık otopark kapasitesiyle hizmet verecek olan hastane, 14 Mart´ta hizmete girdi.

Acıbadem Altunizade, teknik altyapısı, tıbbi teknolojisi, tüm uzmanlık dallarında yüksek nitelikli sağlık profesyonelleri ve hizmet yelpazesiyle yalnızca İstanbul´un değil Türkiye´nin yepyeni referans merkezi olmayı hedefliyor.

Aynı zamanda sağlık turizmi için yeni bir çekim merkezi olması planlanan hastanede, uluslararası hastalar için bir ?Health Point? merkezi konumlanarak; bekleme alanlarından, transfer hizmetlerine kadar pek çok özellikli hizmet sunulacak.

/resimler/2017-3/20/1117090457257.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —