Tarih: 24.03.2020 11:37

Tablet ve Telefonların virüs temizliği

Facebook Twitter Linked-in

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı en önemli tedbirlerin başında hijyen kurallarına uymak geliyor. Peki, en çok kullandığımız cihazlardan olan akıllı telefonlarımızı ve tabletlerimizi nasıl temizleyebiliriz? Samsung’dan akıllardaki soru işaretlerini giderecek temizleme önerileri geldi.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlemler üst seviyeye çıkarken uzmanlar da günlük hayatta insanları yapmaları gerekenler konusunda uyarıyor, herkesi başta el temizliği olmak üzere hijyen kurallarına uymaya çağırıyor.

Günlük yaşamda hiç şüphesiz en fazla temas halinde bulunduğumuz cihazların başında ise akıllı telefonlarımız ve tabletlerimiz geliyor. Örneğin telefonlarımıza günde en az 50 kez dokunuyoruz. Kullanıcıların yanıtını en çok merak ettiği sorulardan birisi de bu cihazları nasıl temizleyecekleri. Samsung, Galaxy cihazlarınızın temizliği ile ilgili önemli tavsiyelerde bulunuyor:

Adım adım cihaz temizliği

Samsung, cihazlarınızı temizlemeniz için de şu adımları uygulamanızı öneriyor:

Şunu da belirtelim. Bu temizlik önerileri, sadece cihazınızdaki cam, seramik ve metal yüzeylere yöneliktir. Deri, kauçuk ya da plastik gibi yumuşak aksesuarlar için bu öneriler geçerli değildir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —