Polis memuru görevini unuttu!...

Polis memuru görevini unuttu!...

Görevi halkın güvenliğini sağlamak olan Polis memuru, devletin bu amaçla kendisine verdiği beylik silahı ile vatandaşı darp etti.

İlginç olay kritik deprem coğrafyası K. Maraş'ta meydana geldi. 6 Şubat milatlı depremler serisi ile psikolojisi bozulan vatandaşlar kimi enkazlı evlerde, kimi çadır ve  konteynerlerde, kimisi ise otomobilleri içinde yaşam kavgası verirken, Milletin mal ve can güvenliğini sağlamakla yükümlü Polis'ten şiddet görmesi haberciler için “Adamın köpeği ısırması” olarak gündem buldu.

K. Maraş Yunus Emre Mahallesi Menderes bulvarı Yunus Emre sitesi no;51 B. lokta ikamet eden %76 engelli 6 çocuk babası Kadir Karaüzüm (58) komşusu Polis memuru Mehmet Emin Tülüce'nin devletin kendisine verdiği beylik silahı ile kendisini darp ettiği gerekçesi ile Cumhuriyet savcılığına davacı oldu.

Komşusu Polis memuru Mehmet Emin Tülüce tarafından beylik silahın kabzası ile başına vurarak kendisini hastanelik ettiği gerekçesi ile davacı olan %76 engelli Kadir Karaüzüm, “Canımız kime emanet” diyerek konuyu emniyet, savcılık ve Cumhurbaşkanlığı şikayet mercii CİMER taşıdı.

Polis şiddeti mağduru engelli Kadir Karaüzüm, basına yaptığı açıklamada “Yaşadığımız deprem afeti ile bir çok yakınımızı kaybettik, kendimiz hasarlı evde ikamet edip artçı korkusu ile zaman zaman otomobilde sabahlıyoruz. Olay sabahı konuttan çöp atmak için çıkmıştım. Aynı sitede oturduğumuz ve kendisini Narkotik amiri olarak tanıtan polis Memuru Mehmet Emin Tülice hiçbir tartışma, sebep ve neden olmadan önüme geçerek devletin kendisine mazlumu korumak adına zimmetlediği beylik silahı ile başıma vurarak beni hastanelik etti.” dedi.

Polis mağduru engelli vatandaş Kadir Karaüzüm, yaşadığı trajediyi anlatırken, “Biz canımızla savaşıyoruz birde bu psikolojisi bozuk şahıs ile mi uğraşalım. 17.03.2023.saat 16.10 civarı kendi evimin çöpünü çöp kocasına atmak için evimden çıktım tam evimin bahçesinde Mehmet Emin Tülüce isimli şahıs ”Şimdi ohal var, seni öldürsem kimse bana hesap soramaz."  deyip belindeki silahını çıkararak kebzesiyle beni darp etti. üstüne de “Seni öldüreceğim.” diyerek tehditlerde bulundu. Sürekli şikayet etmeme rağmen herhangi bir sonuç alamadım. Biz depremle mücadele ediyoruz birde devletin polisi bizi bu hale sokuyor, NERDE ADALET nerede kanun." diyerek serzenişte bulundu.
Polis mağduru Kadir Karaüzüm “Her defasında K. Maraş Serintepe polis karakoluna giderek şikâyetçi oldum. Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundum. Cimer'e yazdım. İllaki ölmemiz mi lazım. Devlet böyle psikolojisi bozuk şahısları neden halk ile karşı karşıya koyar” dedi.



Anahtar Kelimeler: Polis memuru görevini unuttu!...
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false