Parlaevent davet salonu açıldı.

Parlaevent davet salonu açıldı.

Erdek'li Büşra Çalışkan, Lojistik yönetim & Optik yenlik okudu, Hizmet sektöründe karar kıldı.

Erdek'li Büşra Çalışkan, Lojistik yönetim & Optik yenlik okudu, Hizmet sektöründe karar kıldı.

Tatil ve Turizm'in cazibe merkezi Erdek'in aktif iş ve siyaset dünyası kimliklerinden Levent Çalışkan'ın güzel kızı Büşra Çalışkan Optik yenlik & Lojistik yönetim okuyup diploma sahibi olduğu dalı elinin tersi ile iterek Bandırma'da faaliyete açtığı hizmet sektöründe iş dünyasına adım attı.

Bandırma 17 Eylül Mahallesi, Hacı Keşfettin Caddesi no;22 (Cinçukuru)da hazırladığı butik davet salonu bugün hazırlanan program ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından hizmete sokuldu.

Günümüz sosyal yaşamında önemli talep gören butik davet salonlarının Bandırma'da ilk hayata geçirilmesine vesile olan Büşra Çalışkan, son derece zarif dizayn edilen PARLAEVENT davet salonunun 120 kişilik olduğunu, ihtiyaç sahiplerinin doğum günleri, sünnet organizasyonları, nişan, nikah ve benzeri programlar için ideal bir butik salon olduğunu açıkladı.

PARLAEVENT davet salonunun Cinçukuru'nda bulunması araçlı davetliler için de son derece cazip.

Başkan Dursun Mirza, yenilikçiliğe açık girişimci gençlerin yanında olduklarını, özellikle Büşra Çalışkan'ın hizmet sektöründe alışa gelmişin dışına çıkarak yeni bir çizgide hizmet sektörünü girmesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu vurgulayarak “Kendisine hayırlı işler diliyoruz.” dedi. 

Başkan Dursun Mirza'nın açılış kurdelesini kestiği PARLAEVENT davet salonu açılış programına Meclis Üyesi Sami Türkmen ve Vedat Demir'de katıldı.



Anahtar Kelimeler: Parlaevent davet salonu açıldı.
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli