Otantik mekanlara güz geldi

Otantik mekanlara güz geldi

Bir süre önce saatçiler caddesinde faaliyete başlayan Chill Out Cafe-Bar-Bistro yaşam merkezi tüm farklılıklarını dostlarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Sürprizlerin bir birbirini takip ettiği
Chill Out Cafe-Bar Bistro 17 Eylül kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde Bandırmalı gençleri Dj Murat Yavuz ile buluşturuyor.
Erdek`te ki yaz programından dönen Dj Murat Chill Out Cafe-Bar Bistro da müdaimlerine seslenerek 17 Eylül`de saat 22.oo/02.oo arası yeni buluşma adresi Chill Out Cafe-Bar ve Bistro`yu verdi.
``Bandırma`da önemli bir eksikliği kapatmayı planlayan Chillout Cafe Bar Bistro, yeni sezona girerken olacak partiyle eğlence hayatına kapılarını açıyor. Geceye, house müzik tarzıyla bölgenin tanınmış DJ`lerinden Murat Yavuz, performansıyla eşlik edecek`` dendi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.7 ° / -0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu