Onlar erdi muradına

Onlar erdi muradına

Kentin önde gelen ailelerinden Hancıoğlu ailesinin güzel kızları Eylül ile Aksakal'dan Çandar ailesinin yakışıklı oğulları Mikail Livatya Park Garden bahçede düzenlenen görkemli düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.

Bandırma Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur & Süleyman Hancıoğlu'nun İzmir 9 Eylül kamu yönetimi mezunu güzel kızları Eylül ile Aksakal'ın tanınmış ailelerinden Semra & İbrahim Çandar'ın Bandırma Organize sanayide faaliyet gösteren İtalyan kuruluşu SANE traktör fabrikasında satın alma yetkilisi yakışıklı evlatları Mikail arasında gelenekler çerçevesinde bir birini takip eden geleneklerle gelinen düğün etkinliği akşam livatya garden park'ta gerçekleşti.

Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın kıydığı nikah töreni ile başlayan gece, seçkin konukların doyasıya eğlendiği ilerleyen saatlere dek sürdü. Bandırma Manşet ailesi olarak  Hancıoğlu ve Çandar ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu saadetler dileriz



Anahtar Kelimeler: Onlar muradına

YAZARLAR

  • Çarşamba 37.6 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 31.9 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 35.6 ° / 21 ° Güneşli