Tarih: 29.09.2014 17:47

Nihayet başladı

Facebook Twitter Linked-in

Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş (BURULAŞ) tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı.

Uçağın ilk müşterisi olan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, yaptığı açıklamada, son yıllarda sanayi yatırımlarıyla ön plana çıkan Bandırma`dan İstanbul`a ulaşımı daha kolay hale getirmek istediklerini söyledi.

Bu çerçevede yürüttükleri görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade eden Kılkışlı, "Bursa`nın Gemlik ilçesinden İstanbul seferlerini sürdüren BURULAŞ`a ait deniz uçağı, Bandırma-İstanbul arasında da yolcu taşımaya başladı. Seferlerin aslında 15 Haziran 2014 tarihinde başlaması planlanıyordu ancak bürokratik sebeplerden bugüne kaldı" dedi.

Deniz uçağının kapasitesinin 8 kişilik olduğunu, seferlerin başlamasıyla Bandırma-İstanbul arasının 35 dakikaya düşeceğini dile getiren Kılkışlı, "Deniz uçağı her gün saat 10.00 ile 17.00`de Bandırma`dan, 09.00 ile 16.00`da Haliç`ten kalkacak. Fiyatı 150 TL olan bilet fiyatlarında BURULAŞ ile yaptığımız protokol kapsamında odamız üyelerine 15 TL`lik indirim uygulanacak" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —