Tarih: 11.12.2013 16:21

Muhtarlara saat, Bürokratlara ziyafet

Facebook Twitter Linked-in

AKP`nin uzun uğraş ve mazeret savunmaları ile seçim yarışına dahil ettiği Recep Şekerci, bugün muhtarları ziyaret etti.

Muhtarlara eli boş gitmeyen Şekerci, Bandırma`nın geçen beş yılını boşa kaybettiğini anımsatmak amacı ile Muhtarlara üzerinde eski Bandırma Fotoğrafı bulunan duvar saatlerini hediye ederken,  kendisini tanıtmakta da bir hayli zorlandı.

AKP ile koordinasyon içinde bulunan iki muhtar dışındaki Muhtarlar AKP Başkan Aday adayı Şekerci` yi ikamet almak için geldiğini sanırken beraberindeki partililer duruma müdahale ederek Şekerci` nin Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamak durumunda kaldıkları öğrenildi.

AKP`deki aday adaylığı yarışına katılmakta geciken Şekerci, rakiplerinin kendisine tur bindirmesi nedeni ile tanınırlık kulvarını koşmak yerine kestirmeden gitmeyi uygun gördü.

Bu anlamda 2 Aralık`ta görevden istifa ettiği Eti maden kurumunun gözden uzak Asit lojmanları restorandın da geniş kapsamlı bir resepsiyon veren Şekerci, başta partinin kanaat liderleri olmak üzere, kendine destek veren Başkan aday adayları, Devlet Hastanesi yönetim çevresi, Milli Eğitim yönetim çevresi ve Müftü Çahit Çetin`in hazır bulunduğu mükellef sofrada ayran içildi fasıl dinlendi.

Kamu oyunda tanınırlığını arttırmak amacı ile yoğun bir çalışma içine giren Şekerci yabancı olduğu siyaset dünyasında yol arkadaşlarını belirlerken de stratejik destek aldığı görüldü.

Yanlış isimlerle beraber görüntü vermemeye özen gösteren Şekerci, tanıtım broşüründe hiç bir adayın uygulamadığı ayrıcalığı uygulayarak parti Başkanı Eşref Kasapoğlu ile birlikte fotoğrafını kullandı.

Şekerci, tekil broşüründe ise ``Bandırma Kaybettiği Zamanı Bizimle Kazanacak`` diyerek kentin geriye dönük 5 yıllık geçmişine atıfta bulunmayı da ihmal etmedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —