Bir garip bilet iptali Bandırmaspor –Kocaelispor maçı için yaşandı. Bandırma Kent Konseyi Genel Sekreteri Gürkan Ceylan, Pazar günü oynanan Bandırmaspor –Kocaelispor maçı için İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü ile görüşerek maç için Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz için 2 Nisan’da protokol yerinden bilet yazdırdı.
Ardından biletin tanımlandığı, yani onaylandığına ilişik maça giriş bileti mesaj ile telefonuna geldi. Ayın 6’sında yani maç günü İlçe Spor Müdürü Hüseyin Beyi arandığında onaylanan biletin iptal edildiği, çok kalabalık olduğu, Dr. Murat Bey’in protokolde yeri olmadığı, başka maça gelebileceği söylendi.
Onaylanan biletin iptal edildiğiyle ilgili kendilerine önceden bir bilgi gelmediğini belirten Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, 160 kişilik protokol tribününde Kent Konseyi’ne bir kişilik yer verilmediğine bir anlam veremediğini belirti ve 160 kişilik protokol tribünün nerdeyse yarısı kadar olan bölümde Kocaelispor taraftarlarının olduğunu öğrendiğini ve çok şaşırdığını söyledi.
Konuyla ilgili bilgi veren Bandırma İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, iptal işleminin kendileri tarafından değil Ankara Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığını söyledi. Erdem ÖZCAN