İşte ban ban´ın bomba transferleri.

İşte ban ban´ın bomba transferleri.

Bandırma ve Bandırmaspor´un yol haritasını çizecek yeni transferler Zeyyat Saygın ile konuştu

 

Hafta başında bir araya gelerek top başı yapan Bandırmaspor´da  moraller yüksek, Teknik Direktör Kemal kılıç nezaretinde Bolu kampı öncesi sosyal tesislerde konuşlanan  Bandırmaspor´da sizler için 3 yeni transfere konuk olduk.

Spor editörümüz Zeyyat Saygın, öncelikle görüşlerine baş vurduğu teknik patron Kemal kılıç´ın yeni sezon adına görüş ve düşüncelerini almanın,  ardından Bordo beyazlı camia başka bir bordo beyazlı camiadan katılan Kaleci Ali Türkmen ve Santrafor Murat Uluç´un yanı sıra, Karagümrük´den takımımıza transfer edilen sağ kanatta ofansif defansif mücadelede dinamo görevi üstlenecek Bahri Can Avcı ile konuştu.

Her biri kendi alanında aranan krampon olan Ali, Murat ve Bahri yeni takımları Bandırmaspor´daki  konumları, sezona bakış açıları ve ligin sonucu hakkında yorumda bulundular.

Ban ban taraftarının yakından analiz etmeyi arzuladığı 3 değerli transfer ile  Spor Editörümüz Zeyyat Saygın sizler için konuştu.

Son derece keyifli geçen konuşmada File bekçisi Ali Türkkan,  Santrafor Murat Uluç ve sağ koridorda dinamo görevi üstlenecek Bahri Can Avcı yeni takımları ve sezon sonu beklentilerini Zeyyat saygın´a anlattılar.

Heyecanla izleyeceğiniz canlı röportaj videolarımızda izleyin izletin..

/resimler/2015-7/24/1235533130670.jpg

/resimler/2015-7/24/1236091724642.jpg