Hüseyin Yenikan, Bandırmaspor Sportif Direktörü oldu.

Hüseyin Yenikan, Bandırmaspor Sportif Direktörü oldu.

Geçtiğimiz yıllarda, Bandırmaspor'da Genel Menajer olarak görev üstlenen Hüseyin Yenikan Bandırmaspor Sportif Direktörlüğüne getirildi.




_______________________________________/ Önder BALIKÇI
Bandırmaspor Sportif Direktörlüğüne Hüseyin Yenikan getirildi. Geçtiğimiz yıllarda, Bandırmaspor'da Genel Menajer olarak görev üstlenen Yenikan, yönetim kurulunun isteğini kıramayarak, sezon sonuna dek bu görevi kabul ettiğini, sezon sonunda tamamen futboldan koparak, kendi kurduğu işinin başına geçeceğini vurgularken, Şu anda Bandırmaspor'un, bana ihtiyacı olduğu söylenince görevden kaçamazdım” dedi.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Yenikan'ın göreve getirildiğini açıkladığı basın toplantısında ayrıca, bordo-beyazlı takımın son durumu ile ilgili bilgiler de verdi. Gülmezgil, iki yıldır takımın başında önce iradi menajer, son olarak da teknik direktör yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Cem Çorakçı'nın, ailevi nedenlerle görevinden ayrıldığını vurgularken, yeni bir teknik direktör yardımcısı ile anlaşmak üzere olduklarını açıkladı. Gülmezgil, gruplarında hâlen 1 puanla da olsa liderlik koltuğunda oturduklarına dikkati çekerken, şunları söyledi::

Önemli olan, 34 maçlık lig periyodunu 1 puan ile bile olsa lider olarak tamamlamaktır. Şampiyonluk inancımızda en küçük bir sapma bile yok. Bu hafta, Çankırıspor ile oynayacağımız zorlu deplasman maçını üç puanla kapatarak, bir seriye başlamak istiyoruz.”








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli