Tarih: 27.06.2014 21:55

Her şey Edincik için

Facebook Twitter Linked-in

Tarihi kentler birliği üyesi, Osmanlı Kasabası Edincik`in Büyükşehir ile birlikte kurumsal kimliğinden uzaklaşarak, Bandırma`nın mahallesi olması buruk bir hüzünle izlenirken, var olan değerlerin yaşamsal ritmini yükseltmek adına elini taşın altına koyan Edincikspor yöneticilerine tebrik ve teşekkür yağıyor.

Akşam bir araya gelen Edincikspor yönetim kurulu toplantısını ziyaret edip takdir ve teşekkürlerini sunan Bandırma Ticaret Odası Dış ilişkiler koordinatörü Hakkı Zakir İpek, Başkan Aptullah  Erbay`a duvar saati armağan etti.

Zakir Hakkı İpek, Edincikspor yönetim kurulunu tek tek tebrik ederken, üstlendikleri ulvi görevlerinde başarılar dileyip tüm Edinciklilerin kalbi kendileriyle birlikte olduğunu söyledi.

Başkan Aptullah Erbay`da Edincik`in makuz tarihindeki futbol ve futbolcu efsanelerini yakın tarihe kadar herkesin bildiğini ve bu noktada bir değil iki kulübü bulunan Edincik`in kalıtsal yapı ve tesisleşme ile uzun vadeli gelecek vaad eden bir Edincikspor yaratmak istediklerini söyledi.

Erbay;Gelinen noktada futbol`u ister sevsin, ister sevmesin tüm Edincik halkını kucaklıyor, gönüllerinin bizimle birlikte olduklarına inanıyoruz.``

 ``Zaman ve şartlar sokakları kaçınılmaz tuzaklarla doldurdu. Gençlerimizi bu tuzaklardan uzak tutacak tek altarnetif onları yeşil sahaya çekmektir, Bu amaçla birlik ve beraberlik içinde Edinciksporumuza altyapıya dayalı gelecek hazırlayarak gençlerimizi bu bilinç altında toplamalıyız.`` dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —