GÜLMÜŞ-ÜZ, AĞLANACAK HALİMİZE!..

GÜLMÜŞ-ÜZ, AĞLANACAK HALİMİZE!..

İŞ MAKİNELERİ DENETİMDEN MUAF MI?

Karayollarında, kent merkezlerinde Trafik, Kırsal yollarda Jandarma Trafik’in denetimlerinde onlarca aracın saatler süren denetimlerine tanık oluyoruz.

Her nedense hiçbir zaman iş makineleri kapsamına giren araçların sürücü belgesi yeterli mi?, Söz konusu aracın karayolunda kullanılması kurallara uygun mu? Karayolu Trafiğini etkiler mi? Etkilemez mi? Gibi denetimleri görmemiz mümkün değil..

Oysa damperi arıza sonucu, kalkmaması gerekirken, kalktığı için dökülen yükün altında kalan sürücünün hayatını kaybettiği, aynı şekilde bir yerden başka bir yere gitmesi gerektiğinde taşıma özelliği olan araçlarla taşınmadığı için devrilmesi sonucu foxtif’in altında kalan sürücüsünün hayatını kaybettiğine şahit olmuş, yaşanan bu trajedileri haberleştirmiş birisi olarak sormak istiyorum.

Karayolları seyri-sefer kanunu acaba ne diyor?

Tatil ve Turizm’in cazibe merkez Erdek’te ETO yönetim kademesinde bulunan ve kent turizmine performans kazandırması beklenen Turizm haftası toplantısına katılmayı kendisine zaman kaybı gören iş makineleri parkı sahibi, bir gece önce personeline fazla mesai vererek yıkattığı caddeden tozunu, toprağını dökerek bir başka sokaktaki inşaata yürüyen iş makinesinin caddeye zerk ettiği pislik için Erdek Belediyesi neden gereğini yapmaz…

Personele gece mesaisi  karşılığı yıkatılan Zübeyde hanım caddesi, ertesi sabah asfaltı kazıyıp, tozunu toprağını dökerek 2 sokak ötedeki başka bir inşaata yürüten demir paletli iş makinesi kimin nazarında iltimaslı ?…



Anahtar Kelimeler: GÜLMÜŞ- AĞLANACAK HALİMİZE!..
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false