Giden bir pişman, Gidemeyenler kuyrukta!...

Giden bir pişman, Gidemeyenler kuyrukta!...

Tatil beldesi AVŞA'da yaşanan su krizi binlerce tatilcinin, tatilini yarıda keserek evlerine dönmesine neden olurken, yeni tatil programı için AVŞA'yı tercih edenler ise gemi peronlarında uzun kuyruklar oluşturuyor.

Özellikle İstanbul, Erdek, Tekirdağ ve Karabiga'dan kalkarak AVŞA'ya tatilci taşıyan gemi ve motorlardaki doluluk oranı hiç azalmıyor. yapılan yorumlarda yaklaşık 200 bin kişinin tatil yaptığı AVŞA'da şebeke suyu problemi yüzlerce tatilcinin programlarını keserek evlerine dönmelerine neden olurken, bu olumsuzluktan haberdar olmayan binlerce tatilci 'de bir an önce AVŞA'ya ulaşmak için dört bir yakada bulunan gemi peronlarında uzun kuyruklar oluşturuyor.

AVŞA'da yazlık konutları bulunan bir çok kişi ise bahçelerinde bulunan ancak ihtiyaç olmadığı için kapattıkları kuyuları yeniden açtıkları görüldü.



Nazim Arat
10.08.2025 00:22:02
Bir belediyede SUSUZLUK ve ÇÖP DAGLARI var ise %99 Chp belediyesidir

Anahtar Kelimeler: Giden pişman Gidemeyenler kuyrukta!...

YAZARLAR

  • Salı 36.9 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.1 ° / 15.5 ° Güneşli