Tarih: 13.06.2025 16:34

Gençlik ve Spor Bakanlığından 3 ayrı yatırım

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma’da kamu yatırımlarını inceledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Memleketi Bandırma’da devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarını yerinde inceledi, Yatırımlar noktasında Basına açıklamada bulundu.

Bandırma’da 3’ü bir arada devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik merkezi ve Erkek Öğrenci Yurtlarını inceleyen Milletvekili Öztaylan yatırımların 2025-2026 Eğitim Öğretim ve Spor sezonuna yetiştirileceği sözünü verdi.

             GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI BANDIRMA YATIRIM VAZİYETİ

(Yapım İşi İçerisinde 3500 kişilik salon, 2. Akademi Binası içerisinde Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, çok amaçlı salonlar, bireysel spor salonları, okçuluk yarı olimpik yüzme havuzu, Spor Bilimleri Fakültesine ait derslik ve idari akademik çalışma ofisleri stadyum ve atletizm pistinin tribünleri bulunmaktadır.)

            BANDIRMA İLÇESİ 1500 KİŞİLİK SPOR SALONU YATIRIM DETAYLARI

            BANDIRMA İLÇESİ GENÇLİK MERKEZİ VE YÜZME HAVUZU YATIRIM DETAYLARI

          BANDIRMA İLÇESİNDE BULUNAN YURTLARIN VAZİYETİ

          Gençlik ve Spor Bakanlığımıza Bağlı Yurtlar

           Gençlik ve Spor Bakanlığımız Tarafından Yapılan Yeni Yurt Alımı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —