Tarih: 11.01.2018 12:09

Gazetecileri unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? nedeniyle gazetecileri ağırladı.

Bandırma ve Erdekli gazetecilerin yanı sıra Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı da Artake Et Lokantası´nda ağırlayan Sarı´nın düzenlediği gece neşeli bir havada geçti.

Gecede, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül´ün konuşmasının ardından söz alan Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, gazeteciliğin zor ve sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin günlerini kutladı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın kendilerine yardımlarından çok mutlu olduklarını belirten Sarı, Bandırma´nın il olmasını diledi.


Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, yalnız Erdek´e değil, tüm Güney Marmara´daki belediyelere gerektiğinde yardım ettiklerini, hatta AKP´li Marmara Belediye Başkanlığına bile, istekleri üzerine asfalt yardımında bulunduklarını açıkladı.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül ve gazeteci-yazar Önder Balıkçı´nın, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´ya, gecenin anısına verdikleri armağanın ardından Sarı da gazetecilere armağanlar sundu.

Geceye, gitarı ve şarkılarıyla Tufan Dalgıç renk kattı.  Önder BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —