Tarih: 25.04.2016 22:22

Fırst Lady´ın elini öptü. Hayır duasını aldı.

Facebook Twitter Linked-in

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun danışmanı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, toplum bazındaki karşılığının hakkını veriyor.

/resimler/2016-4/25/2236564927814.jpg

 

Milletvekili Ahmet Akın, Ankara bazlı çalışmalarından fıtsat buldukça geldiği seçim bölgesinde dur durak bilmiyor. Binlerce km. yol kat ederek Balıkesir´in en merkezinden, en hücra köşesine ulaşan Akın, Bandırma´da gerçekleştirdiği ziyarette CHP teşkilatının en uzun ömürlü Bandırma ilçe Başkanlarından Merhum Erol Hancıoğlu´nun eşi fırst lady Gülsen Eken Hancıoğlu´nun elini öperek büyük ilgi gösterdi.

/resimler/2016-4/25/2240371338350.jpg

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, "Geçmişi unutmadan geleceği şekillendirirken , toplumsal özgüveni kaybetmemeliyiz. CHP´lilik ruhu da bunu gerektirir, Saygı Değer hanım efendi Gülsen Eken Hancıoğlu´nun Merhum eşi Erol Hancıoğlu Bandırma´da aralıksız 15 yıl ilçe başkanlığı yapmıştır. CHP ve Türk siyaseti adına o yıllarda harcadığı mesai, verdiği mücadele asla unutulmaz. Bugün bizler onların bıraktığı siyasi hareketin mirasçılarıyız." Diyerek Merhum CHP İlçe Başkanlarından Erol Hancıoğlu´nu bir kez daha yad ederken, hayatta olan eşi fırst lady Gülsen Eken Hancıoğlu´na sağlıklı uzun ömürler diledi.

Fırst Lady Gülsen Eken Hancıoğlu ise son derece kibar bulduğu Milletvekili Ahmet Akın´a sağlık ve başarı dileklerinde bulunarak siyasetin, ülke ve ulus adına verilen mücadele olduğunu vurgulayarak "Allah yar ve yardımcınız olsun, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olarak sizlerden daha çok hizmetler bekliyoruz." dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —