Erdek`te sporun geleceği teminat altında

Erdek`te sporun geleceği teminat altında

Erdekspor Kulübü Basketbol ve Kinğ Boks`tan sonra futbol okulunu açıtı,Tenis kort`u da yakında açılacak.









Çalıştırıcılığını beden eğitimi öğretmenleri Salman Koçu, Niyazi Gülhan ve Niyazi Asım Önal'ın yapacağı futbol okulunun açılışı ve başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, şunları söyledi:


Bu yıl Erdekspor'umuzun formasını, dışarıdan gelen 4-5 oyuncunun dışında Erdekli gençler giyerek, takımımıza başarılı bir sezon yaşattılar. Bugün açılışını yaptığımız futbol okulundan yetişecek çocuklarımızın, gelecekte Erdekspor'un formasını giyerek, takımımızın kalitesini yükselteceklerine inanıyorum. Erdekspor, gelecekte Erdekli gençlerin omuzlarında daha büyük başarılara imza atacaktır.”

Geçtiğimiz günlerde ilçeye açtıkları bale kursunun yanı sıra yapımı süren Kanava mevkiindeki tenis kortunun da yakında tamamlanacağını vurgulayan Aysan, Basketbol çalışmaları sürüyor. Ayrıca Kick Boks ve karate sporlarını da çocuklarımızla buluşturacağız” dedi.

Açılışı yapılan yaz futbol okuluna kayıt yaptıran 84 çocuk, 15 Haziran 2012'ye dek eğitim görecek.

Okulunun bünyesinde üç ayrı grupta öğrenci bulunuyor. Buna göre birinci grupta 2004-2006, ikinci grupta 2002-2003 ve üçüncü grupta ise 1999-2001 doğumlu çocuklar yer alıyor.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli