Erdek'te genel temizlik kampanyası

Erdek

Erdek Mahallelerinde cadde ve sokak temizliği seferberliği, sahile kaydı. Sıra çekirdek çıtlatıcıları ile sigara izmariti atıcılarının fedakarlığına kaldı.

Erdek Mahallelerinde cadde ve sokak temizliği seferberliği, sahile kaydı. Sıra çekirdek çıtlatıcıları ile sigara izmariti atıcılarının fedakarlığına kaldı.

Büyükşehir destekli genel temizlik kampanyası tüm hızı ile sürüyor. Erdek'te kenar mahallelerden başlayan sokak ve cadde yıkanmaları kent merkezinde plaj önlerine indi.

Arasözler tazyikli su basıncı ile kıyı-kenar genel temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürürken yeşil nebatı biçilme işlemleri kırsal mahallelere kaydırıldı.

Cadde ve sokaklarda yeliş ot mücadelesi ardından zirai mücadele yöntemi kullanılarak otların yeniden yeşermesi önleniyor.

Havaları ısınması ile oluşacak sinek mücadelesi içinde erken lavra ilaçlama programı aralıksız sürüyor. 

Erdek Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından, hijyen koşullarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla yıpranmış çöp konteynerlerini yenilenmeleri için 70 adet çöp konteyneri alındı. 

Erdek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalar gerçekleştirildiği belirtilerek, “Değerli vatandaşlarımızın da temizlik seferberliğimize destek olmalarını bekliyor, çevre kirliliğine yol açacak çöp, moloz ve kuru dalları sokaklara dökmemeleri önemle rica ediyoruz” denildi.



Yelda
26.05.2024 10:27:59
Ellerinize sağlık emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz sağolun inşallah herkes yapılan güzel işleri onaylar alkışlar ve devamı için belediye çalışanlarına yardımcı olur temiz bir çevre için herkes elinden geleni yapmalı şimdiden çok güzel sağlık dolu bir yaz tatili dilerim herkese eğlenceli bir tatil olur inşallah sağlıkla kalın

Anahtar Kelimeler: Erdek' genel temizlik kampanyası
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli