Ene: Daha İyi Savunma Yaparak Kazandık.

Ene: Daha İyi Savunma Yaparak Kazandık.

Banvit antrenörü Orhun Ene, özellikle savunmada iyi bir oyun ortaya koymalarının kendisini sevindirdiğini söyledi.





Eurocup'taki tek temsilcimiz Banvit, ikinci tur ilk maçında evinde konuk ettiği Slovenya'nın Krka Novo Mesto takımını 77-65 yenerek Top 16'ya galibiyetle başlarken, antrenör Orhun Ene, özellikle savunmada iyi bir oyun ortaya koymalarının kendisini sevindirdiğini söyledi.
Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Ene, Öncelikle rakibimiz Krka Novo Mesto'yu ortaya koydukları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Maçın sonuna dek savaşmaktan vazgeçmediler. Bir kez daha iyi savunma yaparak kazandığımız için mutluyum. Elbette ki, Top 16 maçları, normal sezon maçlarından çok daha zorlu geçecektir. Bunun bilincindeyiz. Maç boyunca olabildiğince fazla oyuncumuzdan faydalanmaya çalıştık ve bu da bize önemli bir avantaj sağladı” şeklinde konuştu.

Öte yandan Krka Novo Mesto Antrenörü Aleksander Sekulic ise Banvit maçının çok zorlu geçeceğini önceden bildiklerini söyleyerek, Banvit'in kendi evinde yenilmesi zor bir ekip olduğunu, kendilerinin de hücumda yakaladıkları fırsatları iyi değerlendirmediklerini söyledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli