Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

Bandırma'nın ilk süper marketi CARREFOUR Paşakent şube ile geri döndü

Süper Marketler zinciri ailelerinden Bandırma'nın ilk göz ağrısı CARREFOUR SA Paşakent şube ile kentimize dönüş yaptı.

Yıllar önce Bursa İstanbul caddesi, Genç Osman semt'inde açtığı ilk şube ile Süper Market anlayışını ülkemize taşıyan CARREFOUR SA daha sonraki dönemde Bandırma'da bugün VATAN COMPUTER'in bulunduğu Atatürk Caddesi, Liman AVM karşısında açılan şube ile kentimizde hizmet vermişti.

CARREFOUR SA kurumsal yapılanmalar içinde Bandırma şubesini GİMA'ya devir ederek kentten ayrılması birden fazla marketlerin, birbirini izleyen sokak şubeleri ile kent örümcek ağı gibi küçük market işletmeleri ile dolmasına neden oldu.

CARREFOUR SA'nın kendine özgü yapısı ve işlevselliği dolayısı ile Bandırma'lıların zaman zaman hatıralarını süslediği CARREFOUR SA yepyeni bir şube ile Bandırma'ya dönüş yaptı.

CARREFOUR SA'dan yapılan açıklamada "Değerli Bandırmalılar; yarın CarrefourSA  mağazamız hizmete açılacaktır. Sizlere CarrefourSA ayrıcalığını sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Kampanyalarımızdan @carrefoursabandirma Instagram hesabından haberdar olabilirsiniz. Açılış etkinliğimiz ileriye dönük günlerde belli olacaktır." dendi.

Bandırma'nın yakından tanıdığı genç iş insanlarından Şafak Güneş'in koordinatörlüğünde faaliyet gösterecek olan CarrefourSA Paşakent şubesi, Şehit Hüseyin Sözener Caddesi, Saltanatlı Sitesi B blok no;7/5 te hizmet verecek.



Anahtar Kelimeler: Efsane döndü
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli