Edincikspor`dan 5 yıldızlı Şampiyonluk.

Edincikspor`dan 5 yıldızlı Şampiyonluk.

Kızıksa`da oynanan karşılaşmayı 5-1 kazanarak Şampiyonluk turu attılar. Süper ligin yeni ekibi Edincik`te Krallar gibi karşılandı.




Deplasmanda Kızıksaspor`u 5-1 lik net skorla yenen Edincikspor 1.kümeden sonra Süper lige çıktı.

Marmara grubu 1.Amatör küme Edincikspor`un şampiyonluğu ile tamamlandı.
Şampiyonluk yarışının son maça kadar devam ettiği 1.kümede yeşil siyahlı ekip işi şansa bırakmadı.

yaklaşık 300 Edincikli taraftar ile Kızıksa ya giden lider,Kürşat`ın ayağından 2,Seçkin,Gökan ve Penaltı Canavarı olarak ün yapan kaleci Ali`nin gole çevirgiği penaltı vuruşu ile karşılaşmayı 5-1 lık net skorla kazanıp Şampiyonluk kupasını müzesine taşıdı.
Edincikspor  Süper lige terfii ederken, Dönüş yolunda davul zurna ile karşılandı.


1.amatör küme Edincikspor şampiyonluğu ile noktalanırken, Bugün kendi sahasında Hasanbeyspor`a 2-0 yenilen Ocaklarspor 2.kümeye düştü.


Edincikspor Başkanı Halil Alak göreve geldiği günden itibaren sergilediği istikrarlı yönetim anlayışı ile Şampiyonluğu Edincik`e kazandırdı.
Başkan Alak yaptığı açıklamada, Maddiyattan çok maneviyatın öne çıktığı başarıda, başta teknik Direktör Orhan Dalcı olmak üzere yönetim kurulu`nun tüm üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ve Meclis üyeleri sporsör kuruluşlar ve Edincikspor`a kar kış demeden desteğini esirgemeyen cefakar taraftara teşekkür etti.








Yeşil Siyahlı ekip Edincikspor`un Kızıksa da elde ettiği netice ardından, Sevinçli haber kente çabuk geldi.
Akşamın ilerleyen saatlerine dek Takımlarını bekleyen Edincik liler, Davul Zurnalı kutlamada Şampiyon takımın oyuncularını bağırlarına bastılar.
Edincikliler Takımlarının  şampiyonluğu ardından geçmişte futbol adına büyük başarılara imza atan eski heyecan yeniden yaşadılar.




Arda Ertan
12.03.2012 00:01:14
Edincikspor`u tebrik eder, gelecek sezon yaşayacakları süper lig maceralarında kendilerine şimdiden başarılar dilerim.

fikri
12.03.2012 06:38:36
Bizleri sevinç gözyaşlarına boğan şampiyon olmamızda emeği geçen başta Başkan Halil Alak ve yönetimine,yağmurda çamurda saha içinde terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz hepsi tarihimize geçtiler Kızıksadaki, maçta gol atan Kalecimiz Ali SAMATYALI nın bu şampiyonluk yolunda hep bir adım önde olmamızı sağladı

fikir
12.03.2012 06:45:57
Rakiplermizin tümünü yendik ne maça çkmayan rakibimiz oldu ne lisansları evde unuttuk diyen rakimiz nede genç takımla çıkan rakibimiz ve en önemliside rakibimizin rakiplerine yönetici yolladık Tayfun Başkanı Mustafa bey gibi futbolcularımıza ayaklarını kırarcasına tekme atan rakiplerle mücadele ettik işte bu yüzden bu şampiyonlukta hıçkırarak ağladık çocuklar gibi

ferudun sarıgül
12.03.2012 21:08:56
Edinciksporun eski bir futbolcusu olarak başkanını,yöneticelerini,teknik kadroyu,futbolcuları ve cefakar edincikspor taraftarını tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diler tüm edincik halkını şükran ve selamlarımı yoluyorum.İzmirden selamlar.

Fikri
13.03.2012 08:52:09
Bu Edincik sporun şampiyon oluşunun üzerinden 3 gün geçti ama hala bandırma yerel medya ismi malum habrin ilk olduğunu iddia eden basında hala Edincikspor haberi yok neden acabayı sölemek istemyorum burda Önce Zeki Karedenizi ve Manşet haberi tebrik ve teşekkür ederiz sağolun varolun

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli