Duru koltuğa oturdu

Duru koltuğa oturdu

Manyas Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Ahmet Duru, görevi yine aynı partiden 10 yıl sürdüren Tancan Barcin’den devraldı.

Manyas Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Ahmet Duru, görevi yine aynı partiden 10 yıl sürdüren Tancan Barcin’den devraldı.

Mazbatasını alan Duru, daha sonra belediyeye meclis üyeleri, CHP Manyas İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker ve kalabalık bir partili grubuyla geldi. Tancan Barcin, Duru’yu kapıda karşıladıktan sonra şunları söyledi:

“İki dönemden beri Manyas Belediye Başkanlığı görevinde bulundum. Beni bu göreve layık gören partimin genel merkezine ve Manyaslılara teşekkür ederim. 10 yıldan beri görevdeyim. Ekibimle birlikte yaptığım projeler oldu, yarım kalan projeler de…Görevim süresince dürüst, şeffaf ve adaletli davrandım. Bununla gurur duyuyorum. Yeni başkana kasada 10 milyon lira bırakıyorum. Kamu kurumlarına 10 milyon borcumuz da var. Bu borç da benden önceki dönemden kalmıştır. Bu borçlar taksitle ödenebilir. Kamuya bu 10 milyonluk borcu da kasadaki parayla ödeyebilirdim. Ancak yeni başkanımıza yatırımları için kasada para bırakmayı uygun gördüm. Esnafa hiç borcumuz yok.”

Ardından kısa bir konuşma yapan Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru da “Bu bir bayrak yarışıydı. Seçimin kazananları öncelikle Manyas, sonra da partim CHP’dir. Oylarıyla beni göreve getiren Manyaslılara teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” dedi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: koltuğa oturdu
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı