Doğa Kolej'den yıl sonu kep töreni

Doğa Kolej

Bandırma Doğa Kolej STS kır düğün salonunda hazırladığı program ile 2023-2024 dönem mezunlarına diploma dağıttı.

Bandırma Doğa Kolej STS kır düğün salonunda hazırladığı program ile 2023-2024 dönem mezunlarına diploma dağıttı.

Kentin önde gelen özel eğitim kurumlarından Doğa Kolej livatya STS kır düğün salonunda düzenlediği program ile 2023-2024 mezunlarını yeni hayatlarına uçurdu.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan programda mezun olan öğrenciler adına temsili bayrak-flama devir teslimi oldu.

Dönem içinde katıldıkları  yarışmalarda derece alan öğrencilerin ödülleri verildi. Dönem birimcisi Ahmet Özdemir yaptığı konuşma ile mezun gençliğe yeni ufuklarında rotalarını çizdi.

Daha sonra tek tek sahneye alınıp diplomaları verilen Doğa Kolej mezunları kep atılması ardından gönüllerince eğlendiler

Türkiye'de 102 Kampüs'e sahip Doğa Koleji kurucusu Ünal Kemal Karataş, ulusal eğitim standartını bir üst noktaya taşıma adına verdikleri çabanın Bandırma'da faaliyette bulunan Doğa Koleji ile bir kez daha anlaşıldığını söyledi.

Bandırma'da 5 yıl önce faaliyetine başlayan Doğa Kolej'in 2023-2024 eğitim öğretim döneminde 44 personel ile yürüttüğü faaliyetini yıl sonu 50 diploma ile taçlandırdı.

Yıl sonu başarı taçlandırmasında ise 8/a öğrencisi Ahmet Özdemir ile 12/a öğrencisi Öykü Demir dönem birincileri olarak ödüllerini Doğa Kolej kurucusu Ünal kemal Karataş'ın elinden aldılar.



Anahtar Kelimeler: Kolej' töreni
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli