Denetimsizlik prim yaptı

Denetimsizlik prim yaptı

Bu görüntüler kente yakışmıyor.

Bu görüntüler kente yakışmıyor.

60 aylık periyot ile göreve gelen Dursun Mirza eksilen 2 aylık süreçte Cumhuriyet alanı ve İnönü caddesi düzenlemesi, ot biçme, çöp toplama, sokak süpürme, ağaç budama ve lavra alanları ilaçlama ile yoğun bir mevsimsel bahar programı içine giderken yapısal ihmaller ve ihlaller göz ardı edildi.

Bu anlamda iki seçim arasına sıkıştırılan sokak ve kaldırım  ihlalleri yayaların büyük şikayetine neden olurken 31 Mart sonrası bütünleşen Zabıta ve Güvenlik ordusunun hangi işlerle meşgul olduğu merak ediliyor.

Dönemin belediye Başkanı Durgut Ergin tarafından miras kalan Cinçukuru “Kara Deliği” sonrası 2019-2024 dönem hukukçu Belediye başkanımız Av. Tolga Tosun'un bıraktığı Malta deresi projesi 31 Mart gece mesaisinden sonra iş bıraktırılıp, proje alanında iş gören makinaların toplanıp götürülmesinden sonra görülen o ki Bandırma'nın 2. kara deliği oldu.

“%80'i bitti” denilen Malta deresi projesinde %100'ü tamamlanan ışıklandırma dışında %20 si tamamlanan yapısal dizayn bu gidişle sokak hurdacıların toplama ve toplanma adresi olarak kısa bir süre sonra karanlığa gömülmeye aday görülüyor.

Karanlık dedik te, asıl karanlıkların yavaş yavaş kent içine sızdığını görmek ister istemez “Bunlar kente yakışmıyor!…” denmesine neden oluyor.

Sağ olsun dijital dünya her şeyi görüyor…

Bu anlamda duyarlı okurlarımız çevrelerinde gözlemledikleri olumsuzlukları posta adresimize iletmeye devam ederken gördüğümüz görüntüler haklı olarak çağdaş kent Bandırma'ya yakışmadığını görüyoruz.

Nedir bunlar?

İDO feribotunun gelip gittiği günlerde İstanbul belediyesi tarafından düzenlenen feribot girişi ve çevresi son derece modern dizayn edilmişti. Her gün yüzlerce araç burada park edip sıra bekleme noktasında çevre esnafının ticari yaşamını pozitif enerji yayıyorlardı.

Ama gelin görün ki, Feribotun araç giriş bölgesinde bakımsızlıktan yeşil örtü düzenlemesinin oluşturduğu özlük “Bakımsızlıktan meydana gelen vahşi dallanma” içine “Kondu Palas” haline getiren şarapçılar Dünya'nın en otantik mekanını açmışlar!…

Burası Bandırma insanları kandırma-yın!..

fotoğraflar tüm gerçeği gösteriyor. Kaldırım işgalleri üzerine yapılan mopo büfeler, kanal kapaklarını kapatmış daha ne olsun…

Ya kanal kapağı açılmak istense!…

31 Mart imalatı kendisini kaldıracak ilgilisini bekliyor!…

Özlük içine yapılmış çayır-palas kentin en işlek yerinde mağara hayatı yaşatıyor!..

Temelsiz 8 katlı apartman görenlerin başını döndürüyor!…

Etimaden ağıldere atık şlam göleti kurtarılma umudunu kaybetti!…

Çelebi limanı kömür cürufu depolama alanı ne kadar gizlenmek istese de, Bandırma Belediyesi ve Ticaret Odasının da iştirakçisi olduğu Çelebi'nin Bandırma'da insanın yaşamını olumsuz etkılemesinin önü alınamıyor.

Sokak hayvanları neyi anlatmak istiyor? 

Bandırma'da sokak hayvanlarına adanmış hayatlara kim sahip çıkacak? Sokak hayvanları aktivisleri varını yoğunu kaybetti. Son olarak Gülen Kayacık Edincik Karabayır'da bulunan ve tüm giderlerini eş dost çabası ile karşıladığı barınağı terk etdiyor!…

Büyükşehir Başkanı %100 lük zam yapılan şebeke suyuna %15 lik indirim uyguladı…

Teşekkürler Vatandaşları yağmur beklemekten kurtardı…

Edincik Mezbahası büyüyor gelişiyor, Halkın et tüketimine faydası olacağı kesin!…

Ve bitirilmesi başka bahara kalan, kentin yeni karadeliği MALTA DERESİ PROJESİ!…

Bandırma çağdaş ve özgürlüğün kenti olmaya devam ediyor!….

Vatandaş enflasyon ile mücadelede çözümü buldu, susuz-saksı tarımı!…

İnsanlar nutuk atan değil, Nutuk yazanların izinde olmak istiyor!…

Anlayana sivri sinek saz…



Anahtar Kelimeler: Denetimsizlik yaptı
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli