Tarih: 17.07.2016 13:05

Dayanışmaları örnek gösteriliyor.

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?Bandırma Belediyesi´nin büyük desteği olmasa, Erdek´e hizmet vermekte çok zorlanır, hatta hizmet veremeyiz. Bu destek nedeniyle Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya minnettarız? dedi.

Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın da katıldığı, Ocaklar Mahallesi´ndeki ?2. Kyzikos Uluslararası Heykel Sempozyumu?nun kapanış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

?Bandırma Belediyesi´nin bu desteğini her platformda söylüyorum ve söyleyeceğim. Dursun başkanım, kendilerinden ne zaman destek istesem, yardım ve desteğini hiç esirgemedi. Erdek ve Bandırma Belediyesi´nin bu dayanışmasının bundan sonra da süreceğine inanıyorum.?

/resimler/2016-7/17/1309306496093.jpg

MİRZA: ?BU DÖNEMDE BAŞKANLIK ZOR?

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, bu dönemde belediye başkanı ve belediye çalışanı olmanın zorluğunun altını çizerken, şu değerlendirmede bulundu:

?Seçimden önce, Balıkesir´in Büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından ilçe belediyelerinin gelirlerinin 2,5 kat artacağı öne sürülüyordu. Ama tam tersi oldu. Bırakın gelirlerimizin artmasını, Büyükşehir Belediyesi´ne gitmesi nedeniyle gelirlerimiz % 40 azaldı. Belediyecilik, bütçe ve para işidir. Büyükşehir´e, iki yılda verdiğimiz para, 100 bin lirayı buldu.?

Başkan Mirza, Büyükşehir Yasası ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasında yetki ve sorumluluk kargaşası yaşandığını sözlerine ekledi. Önder BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —