Çömez’den iftarlı basın toplantısı

Çömez’den iftarlı basın toplantısı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, gazetecilere iftar verdi.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, gazetecilere iftar verdi. Edincik Et Usta’daki iftara İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Bandırma İlçe Başkanı Engin Can ve Bandırma Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Can ile İYİ Parti Bandırma ilçe yöneticileri katıldı. 

İftarda İlçe Başkanı Engin Can, belediye başkan adayı Orhan Can ve İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük’ün konuşmalarının ardından Turhan Çömez söz aldı.

Çömez, gazetecilerin çeşitli sorularını yanıtlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu benim son seçimim, final seçimim” sözünü şöyle değerlendirdi:

“Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Anayasa’nın 101’inci maddesine aykırı bir şekilde aday olup Cumhurbaşkanı oldu. Şimdi ise gündem değiştirmek istiyor. Çünkü sahada kaybettiğini görüyor. Ülkedeki derin yoksulluğun 31 Mart seçimine kadar konuşulmamasını istiyor. Şimdiden söyleyeyim, 1 Nisan’dan sonra Türkiye’yi çok daha ağır bir ekonomik kriz bekliyor. Erdoğan, bir tükeniş içinde, ülkeyi bataklığa sürüklüyor. Son seçimi olduğunu belirterek, işi duygusal boyuta taşıyıp, ‘Ne olur beni bir daha seçin’ diyor.”

BANDIRMA ASPESTLİ SU İÇİYOR

Balıkesir’de 13.500 kilometrelik su isale hattı bulunduğunu belirten Çömez, “Bu su boru hattının 1800 kilometresi Bandırma, Gönen ve Erdek’te bulunuyor. Yani bu ilçelerde yaşayanlar kanser yapan suyu içiyor” dedi.

AFGANLILAR BAŞA BELA

Halen ülkemizde 10 milyon dolayında göçmenin 50 bininin kaçak Afganlar olduğuna dikkati çeken Çömez, “Bu Afganlar genç ve bekarlardan oluşuyor. Kendi ülkelerine ihanet ederek geldiler. Afganlar’ın ülkemize girmesiyle 2020 yılından sonra ülkemizde metamfetamin tüketimi patladı” diye konuştu.   ÖNDER BALIKÇI



demokrat
18.03.2024 12:25:50
Fakirlik ve yoksulluğun konuşulduğu yerler hep lüks restoran ve otel menüleri...Sizce inandırıcı oluyor mu?Orada kaç fakiri doyuruyorsunuz?Komik oluyorsunuz.Sadece siz değil,hepiniz...

Anahtar Kelimeler: Çömez’ iftarlı basın toplantısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı