Çınarlı olaylarında son gelişme

Çınarlı olaylarında son gelişme

Vurularak vefat eden İbrahim Korkmaz defnedilirken, Kasten adam öldürmek ve yaralamaktan adliyeye sevk edilen Ferdi Bükülmez ile C.S tutuklanarak ceza evine kondu.




Çınarlı mahallesinde hurdacılıkla iştigal eden iki aile arasında yaşanan travma önceki akşam silahların patlaması ile farklı boyut kazanmıştı.


Kendi tabirlerine göre kurtarılmış bölge ilan ettikleri Çınarlı mahallesi 54 sokak ve çevresinde  bir süredir terör estiren isimler Cumartesi gece yarısı karşılaştıkları 58 sokak üzerinde pompalı tabir edilen av tüfekleri ile yapılan vuruşma sonucu 1 kişi hayatını kaybetmiş 2 si ağır olmak üzere 3 kişi yaralanmıştı.

Efrayim Korkmaz(18)  Şükran Korkmaz(12) Habil Bükülmez(58) isimli şahısların çeşitli Bandırma Dvelet hastanesindeki tedavileri sürerken çatışmada hayatını kaybeden İbrahim Korkmaz(39) bugün ikindi namazını mütakiben Şevkiye camiinde kılınan cenaze namazı ardından şehir mezarlığında defnedildi.

Çınarlı mahallesi olaylarının failleri olarak Polis tarafından aranan başta (Dalaklı Ferdi) lakaplı Ferdi Bükülmez(31) C.S (32) V.Ç (21) yakalanarak haklarında tanzim edilen suç evrakı ile birlikte çıkarıldıkları mahkemede, Ferdi Bükülmez ile V.Ç tutuklanırken C.S tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.






süleyman çotur
27.08.2012 22:17:08
yaptığınız haberlerdeki resim veya videolarda Bandırma Manşet logosu kullanırsanız bu haberleri oturdukları yerden yazanların haber sitelerinden kurtarmış olursunuz..

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli