Çifte cinayet zanlıları tutuklandı.

Çifte cinayet zanlıları tutuklandı.

Bandırma bu cinayeti konuşuyor, Zanlı ?Benden iş yerimi istedi.?

 

 Dün gece yarısından sonra Haydarçavuş Mahallesi Evyapan Sokak üzerinde faaliyet gösteren ?Bandırma Restaurant? isimli iş yerinde meydana gelen tartışma ve beraberinde yaşanan silahlı müdahale 2 kişinin ölmesine neden olmuştu.

/resimler/2016-3/30/0053539712290.jpg

Olay yerinde silahla vurularak hayatını kaybeden Kemal Beypınar (49) ile Avukatı Mehmet Volkan Kıvanç (35) kesin ölüm raporlarının tanzimi için sevk edildikleri Bursa adli tıp kurumunda döndü.

Kemal Beypınar (49) ile Avukatı Mehmet Volkan Kıvanç (35)ın cenazeleri 30 Mart 2016 Çarşamba bugün toprağa verilecek.

Olayın ardından cinayet arası silahla birlikte polise teslim olan ?Bandırma Restaurant? işletmecisi Serkan Görgün (40) ile olay sırasında kendisine silah getirdiği tespit edilen personeli Cansu Kocalar (24) ilk sorguları ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine kondular.

Evyapan Sokak üzerinde faaliyet gösteren ?Bandırma Restaurant?ta meydana gelen çifte cinayet olayı kurbanlarından Kemal Baypınar´ın 28 Nisan 2015 tarihinde kendisine ait DE-SEN Night Clup´te oğlu Ali Haydar Beypınar´ı öldürdüğü gerekçesi ile yatmakta olduğu Bandırma M tipi kapalı ceza evinden, Avukatı M. Volkan Kıvanç´ın savunması ile 28 Mart 2016 tarihinde yargılanmakta olduğu Bandırma Ağır Ceza mahkemesince tutuksuz olarak yargılanmak üzere tahliyesini sağladığı öğrenildi.

İkili bir arkadaşları daha yanlarında olmak üzere Atatürk parkında restaurant´a gittikleri buradan çıktıklarında, beraberlerindeki arkadaşları ayrılarak Kemal Beypınar ile M. Volkan Kıvanç Evyapan sokakta işletmesini Serkan Görgün(40) yaptığı ?Bandırma Restaurant? a geldikleri öğrenildi.

Cinayet zanlısı Serkan Görgün, ifadesinde iş yerine maksatlı gelen Kemal Beypınar´ın yeni hapisten çıktığını, iş yerini kendisine vermesini istediğini, tartışmanında bundan çıktığını belirterek, yanıda çalışan Cansu Kocalar´dan silahı getirmesini istediğini, Avukat M. Volkan Kıvanç´ın ise tartışma sırasında hedef kayması sonucu vurulduğunu sandığını söylediği öğrenildi.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı