CHP Kadın Kollarında yeni aday

CHP Kadın Kollarında yeni aday

CHP Bandırma ilçe Başkanlığında yapılacak olan Kadın Kolları Başkanlığı için, Filiz Özdemir'den sonra Necla Bıçkıcılar 'da adaylığını açıkladı.

CHP Bandırma ilçe Başkanlığında yapılacak olan Kadın Kolları Başkanlığı için, Filiz Özdemir'den sonra Necla Bıçkıcılar 'da adaylığını açıkladı.

CHP'de yapılacak kadın kolları başkanlığı ve yönetimi seçimleri için adaylar açıklamalarını sürdürüyor.

Bandırma Kadın Dayanışması oluşumundaki aktiviteleri ile adından söz ettiren Çocuk gelişim uzmanı Necla Bıçkıcılar ilçe örgütünde düzenlediği basın toplantısı ile Başkanlığa adaylığını açıkladı.

Necla Bıçkıcılar; “Basınımızın değerli emekçileri ve değerli partili yol arkadaşlarım basın açıklamama hepiniz hoş geldiniz.”

"Ben, Necla BIÇKICILAR, Bandırma’nın Bezirci Mahallesi’nde doğdum. Evli ve iki çocuk annesiyim. Çocuk gelişim uzmanıyım. 2000-2012 yılları arasında İstanbul’da Kanada kökenli bir firmanın bünyesinde çocuk gelişim eğitim uzmanı olarak çalıştım. İş hayatım belli aralıklarla Kanada’da devam etti. 

Annelerin de, kırsaldaki kadınların da, çocukların da neye ihtiyacı olduklarını, sorunlarını bire bir bilen, temas eden biriyim.

Çiftçilik yapan bir ailenin çocuğuyum. Alın teriyle geçinen, emekçi ve her zaman üretimin içinde olan bir kültürle büyüdüm. 

Dedelerimden atalarımdan Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısıyım ve her yerde onurla ifade ettiğim gibi iyi ki Cumhuriyet Halk Partiliyim. Mustafa Kemal Atatürk ‘ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin, Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik, Devrimcilik ilkeleri ışığında yaşamımı ve siyasal hayatımı sürdürüyorum.

31 Mart seçimlerinde doğup büyüdüğüm topraklara, yerelde ve kırsalda eşitlik ilkesiyle hizmet getirmek için Bezirci Mahallesi’ne muhtar adayı olarak kadınlara güç oldum. 

Bu süreçte partili yol arkadaşlarımla yürüttüğümüz çalışmaların sonucu olarak, Cumhuriyet Halk Partisi oylarını yükselttik.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarına,  verimli ve güçlü çalışmalar sunmak, projeler üretmek, her güçlüklere siper olan kadınlarla kol kola olmak, İsmimizi değil partimizin adını büyütmek, hep birlikte birlik ve beraberlik içinde üretmek,

Paçasına çamur bulaşan emekçi-işçi, çiftçi kadınların; kentlerde zulme, şiddete ve mobbinge karşı mücadele eden ve var oluş mücadelesi veren kadınların çalacak kapısı olmak için;

Demokrasi zenginliği adına 31 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma kadın kolları başkanlığına aday oldum.

Siz değerli başkanlarımın takdiri, partili yol arkadaşlarım ve sizlerin desteği ile bende varım diyorum.

Hepinizi gericiliğin en temel otorite kurmaya çalıştığı alan kadınlarımızın özgürleşmesi, üretmesi ve karşı koyması için çıktığımız bu yolda, bizimle birlikte yürümeye; baskıları ve gericiliği bertaraf etmeye, birbirimize omuz vermeye davet ediyorum. Katılımlarınız için teşekkür ediyor Saygılarımı sunuyorum."



Anahtar Kelimeler: Kadın Kollarında
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli