CHP, Bursa`ya, Şahin konduracak

CHP, Bursa`ya, Şahin konduracak

Balıkesir'de Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Necati Şahin, CHP`nin Büyükşehir adayı oluyor.

Bursa`da, Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarına yönelik yaptığı etkili muhalefetiyle dikkat çeken İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, CHP’nin Büyükşehir adayı oluyor.

Kendisine CHP’den Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için teklif götürülen Necati Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`yla yaptığı görüşmeden sonra CHP’den adaylık için ilk adımı attı.

Bursa’da iş çevreleriyle yapılan toplantının bir benzerinin düzenlendiği Balıkesir’de, İş çevreleriyle yapılan toplantıya Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak ve Umut Oran ile Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve bazı milletvekilleri de katıldı.

Bu toplantı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Asya Pamukçu Termal Otelde bir görüşme yapan ve oldukça olumlu geçen konuşmadan sonra İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, adaylık için kesin kararını verdi.

Bu kararı vermesinde yine Büyükşehre aday olması istenen ve oldukçada ciddi destek bulan Dr. Ceyhun İrgil’in kendisine verdiği olumlu destekte etkili oldu.

Şu ana kadar Büyükşehir adaylığında en güçlü aday konumunda olan Dr. Ceyhun İrgil hastalarının itirazlarından ve bazı mesleki zorluklardan dolayı görevi kabul notasında zorluklar yaşıyordu.

Necati Şahin İsmi dilendirilince hiç tereddüt etmeden kendisini arayıp maddi, manevi desteğini sundu.

CHP’nin başarılı olması ve ülkeyi saran tehlikeden biran önce kurtulması için her türlü özveriyi ve katkıyı yapacağını bildirdi.

Salı günü Ankara’ya davet edilen İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, kamu ve kamu görevi niteliğindeki yerlerde çalışanların bir partiden aday olabilmeleri için görevlerinden istifasını öngören yasa gereği İMO Başkanlığı’ndan istifa etti.

Necati Şahin, adaylık için başvurusuna ilişkin belgeleri de CHP İl Başkanlığı`na teslim etti.

CHP hiçbir tartışma ve çekişmeye meydan vermeden AKP’ye kök söktürebileceğine inandığı bir adayla yarışa güçlü ve hızlı başlamış oldu.



  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.6 ° / 9.4 ° Güneşli