Tarih: 24.11.2023 22:21

Belediye WC sini vatandaşa kapattı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Vatandaşının zorunlu ihtiyacını karşılamak adına Bandırma'da eski Bandırma Orta okulu bahçesine, Erdek, Ocaklar ve Kapıdağ çevresinde hayata geçirdiği plaj bölgelerinde mobil WC projesi ile vatandaşının tuvalet ihtiyacını giderme noktasında ortaya koyduğu çaba takdir toplarken, Erdek Belediyesi kurum içindeki umumi WC yi vatandaşına kapattı.

Emlak, çöp vs vergilerini ödemekle yükümlü vatandaşların geldiği Erdek Belediyesinde, WC kapısına yapıştırılan personel harici kullanılmaması uyarısı utanç ve acizliğin göstergesi olarak yorumlandı.  

Özellikle hanelerin her türlü faturasını ödemekle görevlendirilen evin en yaşlısı, zaman, zemin ve konumuna göre nerede ise tümünün prostat rahatsızlığı bulunması, Erdek belediyesinde yaşanan sıkıntının hangi boyutlarda olduğunun göstergesi oldu.

Yaşanan uygulamadan rahatsız olan vatandaşlar gazetemize yaptıkları serzenişte Başkan'ın makam katında özel WC si olduğundan zeminde yaşanan bu sorundan bey haber olduğu vurgulandı.

Hizmette sınır yoktur anlayışı ile mesai veren bir çok belediye, vatandaşının yaşamını kolaylaştırmak adına akla, hayale gelmedik hizmetler sunarken Erdek Belediyesinin kurumsal hizmetlerini yaşama katma noktasında ihtiyacı olduğu bütçeyi oluşturmak için ödemede bulunmaya gelen Erdekli vatandaşlar Belediye'de ihtiyacını karşılayacak bir WC'den yoksun bırakılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —