Belediye Başkanı Sedat Pekel: "Güney Marmara ve Bandırma`da seçim sonuçlarından çok memnunum"

Belediye Başkanı Sedat Pekel:

 

 

 

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, 12 Haziran milletvekilliği seçimini değerlendirirken, "Bandırma ve yöresi ile Güney Marmara Bölgesi`nde seçim sonuçlarından, partimiz CHP adına memnunuz" dedi.

CHP`nin, Bandırma`da, bir önceki yerel seçimde yüzde 34 olan oylarını, bu seçimde yüzde 45`e yükseltmesinin büyük başarı olduğuna dikkati çeken Pekel, şu değerlendirmede bulundu:

" Bandırma`da elde ettiğimiz yüzde 45`lik oy oranı, ilçemiz tarihinde partimizin ulaştığı en yüksek oran. Bandırma`nın yanı sıra Erdek, Gönen, Manyas ve Marmara Adası`nda da partimizin elde ettiği sonuçlar çok iyi. Artık bu seçim geride kaldı. Şimdi partimizin çok daha fazla çalışması gerekiyor. Siyasi deneyimlerim bana, AKP`nin bundan sonraki dönemde işinin çok daha zor olacağını, önümüzdeki dönemde, genel seçimler ile yerel seçimin birleşebileceğini düşündürüyor. Çünkü, 12 Haziran`daki seçimlerde, milletvekilleri, dört yıllık bir süre için göreve getirildiğine göre, yerel seçimler ile genel seçimler arasında sadece bir yıl, iki ay gibi bir süre kalıyor."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli