Belediye Başkanı Sarı: ?Hukuka saygılıyım?

Belediye Başkanı Sarı: ?Hukuka saygılıyım?

Belediye Başkanı Sarı: ?Hukuka saygılıyım?

 

  Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, sık sık hakkında çıkan, ?Mahkemeden ceza aldı, görevinden alındı? söylentilerine yanıt verdi.

/resimler/2016-4/1/1755154446107.jpg

Hakkında iki dava dosyasının Yargıtay´da bulunduğunu vurgulayan Sarı, şunları söyledi:

?Bu dosyalardan biri, Erdek´teki akaryakıt istasyonu, diğeri ise otogardaki bir yazıhanenin ihalesiyle ilgili. Erdek Belediyesi´ni hiçbir zaman zarara uğratmadım. Hukuka ve yargıya saygım sonsuz. Son sözü yargı söyleyecek.?

AYSAN´A AÇILAN MAHKEME SÜRÜYOR

Başkan Sarı, önceki belediye başkanı Hüseyin Aysan´a, belediyeyi zarara uğrattığı gerekçesiyle açtıkları mahkemenin sürdüğünü belirtti.

O döneme ait belediye memurlarının uygulamalarıyla ilgili olarak hiçbir soruşturma veya yasal işlem yapmadığını vurgulayan Sarı, şunları söyledi:

?O döneme ait belediye memurlarının uygulamalarıyla ilgili hiçbir yasal işlem yapmadım, çünkü, belediye çalışanlarının, belediye başkanlarının sözünden çıkamayacaklarını biliyorum. Ancak, benden önceki belediye başkanının, demir-çelik alımı sırasında belediyeyi yaklaşık 500 bin lira zarara uğratması nedeniyle hakkında tazminat davası açtım. Erdek´te süren bu mahkemenin sonucunu bekliyorum. İnanıyorum ki mahkeme, belediyenin haklılığı konusunda karar verecektir. Böylece bu arkadaş, bu parayı belediyeye ödemek zorunda kalacaktır.? Önder BALIKÇI



  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli