Tarih: 27.12.2012 23:29

Başkan Kılkışlı 5 yeni oyuncu alıyoruz

Facebook Twitter Linked-in




Bugün gerçekleştirdiği Basın toplantısı ardından Spor sorumlumuz Zeyyat Saygın ile özel bir mülakat yapan Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı gelinen noktada bordı beyazlı ekibin stratejilerini anlattı.

Başkan Kılkışlı son derece samimi yanıtladığı Saygın`a gelinen noktadan memnun olmadığını söyledi. Bandırmaspor`un hedeften şaşma noktasındaki en belirgin aksaklığın kumaşı iyi olan bazı  transferlerin umdukları performansı sağlayamamasından kaynaklandığını belirterek ara transferde ayni hataya düşmemek arzusunda olduklarını söyledi.

Başkan Kılkışlı müdafa`nın solunda duyulan sıkıntının, Ekrem`in geri getirilmesi noktasında yorumlanmaması gerektiğinin altını çizerek, Ekrem`i kişi olarak çok sevdiklerinini ancak Bandırmaspor`a
dönmesi konusunda hem fikir olmadıkların söyledi.

2.devre için 5 oyuncu almayı planladıklarını belirten Kılkışlı teknik kadro ve kendi araştırmalarının titiz şekilde sürdürdüklerini, hedefteki ideallerine ulaşma noktasında hata yapma lüksleri olmadığına işaret etti.
Başkan Kılkışlı önceki basın toplantısında söylediği ``Kral Çıplak`` sözünü yenileyerek, sokaktaki söylentilerin gerçekleş yüzleşmesin konusunda her zaman açık ve şeffaf olduklarını söyledi.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —