Başkan Kılıç Avrupa`ya rotayı işaret etti.

Başkan Kılıç Avrupa`ya rotayı işaret etti.

``Edremit hava limanı sizin için en uygun iniş noktası, Körfez En ekonomik tatil yöresi``


___________________________________Enver DOLGUN / EDREMİT
Adı Mahkeme kararı ile ismi Edremit-Körfez hava limanı olarak tescil edilmesinden sonra Başkan Tuncay Kılıç`tan Avrupa`ya çağrı geldi.
``Rotanızı Edremit`e çevirin, En uygun iniş noktası ve en Ekonomik körfez tatili sizi bekliyor ``

Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, ilçedeki mahalle ve köy
muhtarlarıyla birlikte çalışma başlatıp yurtdışında ki gurbetçilerin bölgeye gelmek için Edremit Körfezi Havaalanını kullanmalarını istedi.
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte ortak bir çalışma başlatıp, yurtdışında ki
gurbetçilerin bölgeye gelmek için uluslar arası uçuşlara açılan Edremit Körfezi Havaalanını kullanmalarını istedi.
Eski adı Balıkesir - Körfez Havaalanı ismiyle uluslararası uçuşlara da hizmet verir bir konuma getirilen ve adı mahkeme kararıyla değiştirilerek tekrar `Edremit Körfezi Havaalanı` adı aldığını açıklayan Başkan Kılıç, Edremit Körfezi Hava Limanının` tam randımanlı ve düzenli bir biçimde uluslararası uçak seferleri başladığını açıkladı.
Başkan Kılıç, muhtarlardan Edremit ve civarından olan gurbetçiler ile  yut dışından irtibata geçmelerini ve Edremit Körfezi Havaalanı`nın uluslararası uçuşları gerçekleştirebilen bir havaalanı olduğunu bildirmelerini ve buraya direk uçmaları için uyarmalarını istedi.

Kılıç, Muhtarların yurt dışında
bulunan gurbetçileri bilgilendirmesi durumunda, gurbetçiler uçak seferleri yapan firmalardan Edremit Körfezi Havaalanı`na bulundukları ülkelerden uçak seferleri yapmalarını talep edecek ve değerlendirilen talepler neticesinde de Edremit Körfezi Havaalanı`na düzenli olarak dünyanın çeşitli ülkelerinden uçak seferleri başlayabileceğini vurguladı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli