Başarıları ödüllendirildi.

Başarıları ödüllendirildi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü başarılı personelleri ödüllendirdi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü polislik mesleğinin yerine getirilmesi esnasında, zaman mefhumu gözetmeksizin görevinde üstün gayret ve başarı gösteren personel ile kendilerine fedakârca destek olan eşlerini ödüllendirdi.

Bandırma Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde yapılan törende konuşan Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Yeni umutlarla yeni bir yıla başladığımız bu günlerde her zaman olduğu gibi ilçe Emniyet Müdürlüğümüz Bandırma halkının güven, huzur ve esenliğinin, teminatı olmaya devam edeceğini söyledi. 

Duran, Temel hedeflerinin hiç şüphesiz ki her zaman vatandaşların mutluluğu olduğuna dikkat çekerek şunları aktardı:

“Çalışma prensibimizi “ Acı duyuyorsan canlı, başkasının acısını duyuyorsan insansın” sözleri ışığında, hukuk kuralları içerisinde, insan haklarına saygılı Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak oluşturduk.

Şunu da çok iyi biliyoruz ki; sıkıntı ve stres içerisinde olan kişi hem kendisini, hemze çevresini olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle sözlerimiz başında söylediğim gibi temel hedefimiz olan her bir insanın mutluluğunu ancak sizleri mutlu ederek, stresten uzak tutarak ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlayarak başarabiliriz.

Daha fazla fedakârca görev yaparak burada ödüllendirilmeye layık görülen tüm arkadaşlarıma; Her daim desteğini esirgemeyen değerli eşlerine ve ailelerine şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyor, sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.” dedi,

Konuşmanın ardından ödül almayı hak eden 28 personel ile eşlerine Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Bağcı, Baş komiser Osman Demirci ve komiser Hilal Sert tarafından sertifika ve hediyeleri verildi. Ahmet PESEN

 



Mithat ENGIN
17.01.2023 08:25:28
Basarılı arkaslari ve tum calisanları tebrik eder basarilarini devamini dilerim.mithat

Anahtar Kelimeler: Başarıları ödüllendirildi.
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli