Bandırmaspor´a Kongolu santrafor

Bandırmaspor´a Kongolu santrafor

Bandırmaspor, 26 yaşındaki Kongolu santrafor Junior M´Pia Mapuku´yu iki yıllığına renklerine bağladı.

  PTT 1. Lig takımlarından Bandırmaspor, 26 yaşındaki Kongolu santrafor Junior M´Pia Mapuku´yu iki yıllığına renklerine bağladı.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, sözleşmenin ardından yaptığı açıklamada, Fransa´da yaşayan Mapuku´nun, Kongo vatandaşı olduğunu, son olarak Mısır´ın Wadi Depla takımında forma giydiğini belirtirken, ?Şu anda takımımızın kadrosunda dört yabancı oyuncu oldu. Bir yabancı transferi daha gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz? dedi.

/resimler/2016-7/26/1748495500418.jpg

Bordo-beyazlı takımın yeni transferi Junior Mapuku da, imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, birçok yerden transfer önerisi almasına karşın Bandırmaspor´un gelecek için projelerini görerek ikna olup, iki yıllık sözleşmeye imza koyduğunu vurgularken, ?Bandırma´yı, kent olarak da sevdim. Buraya gezmeye değil, futbol oynamaya geldim? dedi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor Kongolu santrafor

YAZARLAR

  • Salı 31.2 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 15.3 ° Güneşli