Ballıpınar MOR'u akaryakıt satışların ile yarışıyor.

Ballıpınar MOR

Erdek Tatlısu'da faaliyet gösteren m Oil Milangaz akaryakıt istasyonu Ballıpınar Mor soğanı satışları ile hareketlendi.

Kapıdağ doruklarından süzülen oksijen vadisi BALLIPINAR'da yetişen MOR SOĞAN hasadının başlaması, tezgahlarda yerini alması ile hareketlenin piyasa pazar, manav, market, şarküterilerden sonra Akaryakıt istasyonlarında yerini aldı.

Erdek Tatlısu girişinde faaliyet gösteren m Oil -Milangaz akaryakıt istasyonu, akaryakıt satışlarını arttırmak için istasyonda Mor Soğan satışlarına başladı.

m Oil istasyonu Mor Soğan satışları ile akaryakıt satışlarında önemli artış kaydetmesi, işletmecinin Mor Soğan tezgahını akaryakıt pompalarının önüne çıkartmasına neden oldu.

İstasyon çalışanı “Ballıpınar'ın meşhut Mor soğanı o kadar ünlü ki, Mor soğan almak üzere istasyona  gelen müşterilerimiz, ”istasyona girmişken yakıt'ta alalım." diyerek yakıt satışlarımızı arttırdı." dedi.



YAZARLAR

  • Pazar 37.9 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.9 ° / 17 ° Güneşli
  • Salı 36.9 ° / 17.5 ° Güneşli