'Alerji riski' içerdiği gerekçesi ile o markanın cipsleri marketlerden toplatılıyor

Lidl marketlerinde satılan Snack Day tuzlu tortilla cipsleri, içeriğinde yer alan alerjen madde nedeniyle geri çağrılıyor.

'Alerji riski' içerdiği gerekçesi ile o markanın cipsleri marketlerden toplatılıyor 

Ünlü cips markasının ürünlerinde alerji tespit edildi, tüm marketlerden acil olarak geri toplatılıyor.

Lidl marketlerinde satılan Snack Day tuzlu tortilla cipsleri, içeriğinde yer alan alerjen madde nedeniyle geri çağrılıyor.

TÜKETİCİ SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Almanya'nın sevilen marketlerinden biri olan Lidl, raflarındaki bu cips markası için geri çağırma sürecini başlattı. Ürünün içerisinde saptanan alerjen madde, tüketici sağlığını tehlikeye atabilecek düzeyde belirlendiği için bu adım atıldı. Geri çağrılan ürünün 300 gramlik paketlerdeki Snack Day tuzlu tortilla cipsleri olduğu açıklandı.

Özellikle süt proteini alerjisi olan tüketicilerin dikkatine: Bu ürünü tüketmeden önce geri çağırma uyarısını göz önünde bulundurmalısınız. Süt proteini alerjisine sahip kişilerde oluşabilecek ciddi alerjik reaksiyonlar riskini en aza indirmek için ürünü tüketmemeniz önemlidir. Ancak süt proteini alerjisi olmayan tüketiciler için herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir, ürünü güvenle tüketebilirler.

Bu geri çağırma, Lidl'in Almanya'daki Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Saarland ve Schleswig-Holstein dışındaki tüm eyaletlerde satılan Snack Day tuzlu tortilla cipslerini kapsamaktadır.

Geri çağrılan ürünle ilgili detaylar ise şu şekildedir:

Ürün Adı: Snack Day Tuzlu Tortilla Cipsleri

Gramajı: 300 gram paket

Son Kullanma Tarihi: 14 Aralık 2024

Parti Numarası: 34045 0421

SATIN ALANLARA PARASI İADE EDİLECEK

Eğer bu üründen satın aldıysanız, herhangi bir Lidl mağazasına iade edebilirsiniz. İade sırasında fatura ibrazı zorunlu değildir, ürününüzü iade etmeniz durumunda satın alma fiyatınız size iade edilecektir. Sağlığınız ve güvenliğiniz için bu uyarıları dikkate almanız önemlidir.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı