Ağaçlar Scooter açtı

Ağaçlar Scooter açtı

KALDIRIMLAR ÇİÇEKSİZ KALDI, AĞAÇLARA SCOOTER BAĞLANDI

Atatürk Caddesi’nde belediye ile ışıklı kavşak arasında her iki kaldırımda bulunan ağaçların bir bölümü bakımsızlık nedeniyle yerlerinden alındı. 

Yaklaşık bir yıldan beri boş kalan yerlere yeni bir fidan dikilmeyince çirkin görüntü devam ediyor. Öte yandan biri PTT önünde, diğeri Arıt boya önündeki kaldırımda daha önce içinde çiçekler bulunan alan bakım yapılmayınca çiçekler kurudu. 

Kuruyan alanı toprak görüntüsünden kurtarılması için bakım yapılıp çiçeklik alanın yeniden canlandırılmasını isteyen vatandaşlar boş kalan yerlerin de ağaçlandırılmasını istiyor.  

Diğer taraftan yeni ulaşım aracı scooterler trafiği olumsuz etkilerken müşteri bekleme sırasında ağaçlara bağlanması da görüntü kirliliğine neden oluyor, hem de yayaların geçişlerine engel oluyor. Erdem ÖZCAN



Furkan Durmaz
19.03.2023 22:10:28
Şöyle geri kaldık, böyle geri kaldık diyoruz. Global dünyada yıllar önce piyasaya sürülmüş şey, kentimize yıllar sonra gelmesine rağmen hâlâ mırın kırın ediyoruz. Çağın gereği bu. Ayrıca sadece bu scooterlar mı görüntü kirliliği oluşturuyor? İstanbul'un göbeğinde doğup büyümüş bir vatandaş olarak bu kentte binlerce görüntü kirliliği sayabilirim. Örnek olarak ben size bir kirlilik göstereyim. Hem de görüntü değil, direkt kirlilik! Yaşadığım mahallede yol yok, yol! Yağmur yağdı mı köyden hallice oluyor. Her şey çok güzel de 3-5 scooterın görüntüsü mü kirlilik oluşturdu. O scooterlar orada sabit değil. İhtiyacı olan alıp kullanıyor. Sağda solda duran çirkin arabalara bakın, doğaya zarar veren araçlara. Sonra scooterlara laf söyleyin. Bu aletlerin kimseye bir zararı yok. Alışılmışın dışında bir şey görünce direkt yürüyen istemezüke dönüşüyorsunuz. Nasıl geldiyse öyle gitsin istiyorsunuz. At arabasına dönüş yapalım mı? Faytonlar falan geri gelsin? 24 saat ulaşım olmayan bir kentte bu lüks değil, gerekliliktir!

OSMAN VATANDAŞ
20.03.2023 16:42:00
Millet taksicilere mahkum kalsın diye mi bu haberler???

Anahtar Kelimeler: Ağaçlar Scooter
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli