Tarih: 14.10.2019 13:46

ADD´den yeni projeler

Facebook Twitter Linked-in

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, önümüzdeki dönemlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret eden Polat, Bandırma´da 1994 yılında kurulan şubenin çalışma ve projelerini gazeteci Önder Balıkçı ve Ozan Ertuğrul´a anlattı.

      ?DÜNDEN BUGÜNE CUMHURİYET? KONFERANSI

26 Ekim 2019 Cumartesi günü, Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi´nde, saat 19.30´da, ?Dünden Bugüne Cumhuriyet? konulu bir konferans gerçekleştireceklerini belirten Polat, etkinliğe konuşmacı olarak eski milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi´nin, Parti Meclisi Üyesi Av. Haluk Pekşen ve emekli koramiral Atilla Kezek´in katılacağını açıkladı.

                        CUMHURİYET ORMANI

Bandırma olarak yeşil alanların ve ormanın gerekliliğine işaret eden Polat, ?Cumhuriyetimize bir fidan da siz dikin? sloganıyla gerçekleştirecekleri etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:

?Bu çalışmamızı Bandırma Rotary Kulübü, Bandırma Lions Kulübü ve Bandırma Belediyesi işbirliğiyle yaşama geçireceğiz. Belediyemiz tarafından bize TOKİ´de, 7 dönümlük bir alan tahsis edildi. 27 Ekim 2019 Pazar günü, bu alanda, saat 14.00´te düzenleyeceğimiz bir törenle ilk aşamada 250 adet fıstık çamı fidanı dikilecek. Bu fidanlar, dikmek için bize başvuranların isimlerini taşıyacak. Böylece fidanların, bu kişiler tarafından bakımının sağlanmasını da amaçlıyoruz.?

/resimler/2019-10/14/1351127688725.jpg

                           KURU FASULYE-PİLAV İKRAMI

Cumhuriyet Bayramı programı kapsamında, 28 Ekim 2019 Pazartesi günü, Barış Manço Kültür Merkezi´nin yanındaki Sanat Kafe´de vatandaşlara, belediyenin desteğiyle kuru fasulye-pilav ikramında bulunacaklarını, 29 Ekim 2019 Salı akşamı ise fener alayı düzenleyeceklerini vurgulayan ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, gençlere yönelik ?aydınlanma toplantıları?nın da sürdüğünü, yaklaşık 60 üniversite ve yüksek okul öğrencisine ayda 150 lira burs vermeye devam ettiklerini belirterek, bursa destek verenlere teşekkür etti.

Polat, hâlen aidat ödentilerini yerine getiren 600 dolayında üyelerinin bulunduğunu sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —